Tips fra innvierne av Elite Honors: Fortell historien din

Før inntjeningsmodellen Elite Honors ble lansert i september 2015, utfordret Synergys General Managers sine toppledere til å kvalifisere seg for Elite Honors. Mange tok imot utfordringen. De som greide å skaffe nok CV basert på kunder og nye distributører, ble innvierne av Elite Honors, og de er nå sponsorer for teammedlemmer som er Elite Honors-kvalifiserte.

Innvierne mener Elite Honors er den riktige måten å oppnå en langsiktig ekstrainntekt og belønning på kort sikt, og de ønsker å gi dere noen tips på vei mot suksess! KLIKK HER for å lære mer om Elite Honors.

Da Anna Margrét Bjarnadóttir, Team Manager fra Island, oppdaget nettverksmarkedsføring, hadde hun arbeidet innenfor kultur- og turistnæringen hele sin yrkeskarriere. Gjennom mange års salgserfaring hadde Anna Margrét blitt en varm talskvinne for Island, og nå er hun det også for Synergy og Synergys produkter, som hun elsker. Denne erfaringen gjør henne også til en stor ressurs for Synergys team på Island.

“Min styrke ligger i teambygging,” sier Anna Margrét. “Jeg er lidenskapelig opptatt av Synergys forretningsmulighet, så det er enkelt for meg å snakke om det og rekruttere på den måten. Jo større tro du har på det du vil formidle, desto lettere er det å snakke om det med alle du kjenner.”
Når Anna Margrét presenterer Synergys forretningsmulighet, forteller hun alltid sin egen suksesshistorie. Det finnes ikke noe mer effektivt argument enn et levende eksempel på at Synergys muligheter er reelle. Hun forteller den potensielle distributøren om den tiden hun arbeidet i turistnæringen. Selv om hun var dyktig og hadde mange års erfaring, tjente hun lite.

“Det som fascinerte meg ved nettverksmarkedsføring, var at det ikke var noen diskriminering, mens det på Island er slik at kvinner tjener nesten 19 % mindre enn menn i samme yrke og på samme nivå” sier Anna Margrét. “Hos Synergy kan alle lykkes. Jeg er lidenskapelig engasjert i denne bransjen fordi jeg er alenemor og har en datter som jeg ønsker å gi et godt liv. For en tid siden fikk jeg dårlig helse og måtte slutte i jobben. Men det viste seg å være en forkledd velsignelse, fordi jeg fant Synergy og en mulighet til å hjelpe både meg selv og andre til bedre helse.”

Hun sier at det overraskende nok er enklere for henne å rekruttere distributører enn kunder. Men hun har tatt utfordringen om å bygge kundevolum og er blitt sterkere på det området, fordi det er en viktig del av inntjeningsmodellen Elite Honors og viktig for at forretningen hennes skal vokse.

“Jeg synes det er flott at vi har et så enkelt system tilgjengelig og at vi kan se fremgangen i Pulse. Dem vi lærer opp kan også se når de har kvalifisert seg for Elite Honors, og det hjelper oss å duplisere denne modellen,” sier Anna Margrét.“ Nå som vi har retningslinjer for hvordan vi skal arbeide hver måned, er det lettere å se for seg at vi kan greie målene vi setter oss. Dersom vi kan se det for oss, kan vi gjøre det.”


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us