Livsstilsforvandling med Synergy: Agnieszka HerckeDe som ikke har sett Agnieszka Hercke på noen år, kjenner henne ikke igjen når de ser henne i dag. Hun ser yngre, friskere og gladere ut og kan vise frem litt muskler også. Men det viktigste er at hun føler seg mer som seg selv.

Agnieszka ble presentert for Synergy Worldwide av sin polske sponsor for ett år siden. Hun deltok i SLMsmart-utfordringen, og det motiverte henne til en sunnere livsstil, blant annet et bedre kosthold, en treningsplan og flittig bruk av Synergys produkter SLMsmart, PhytoLife, ProArgi-9+ og e9. Hun takker Synergy Worldwides produkter for at de har gitt henne energi til å holde fast ved den nye og sunne livsstilen, som hun føler har gjort henne sterkere og gitt henne bedre selvtillit.


Polens første SLMsmart-utfordring gikk av stabelen i oktober 2014, rett etter at SLMsmart ble lansert i hele Europa. Agnieszka ønsket å gå ned ca. 15 kg og var fast bestemt på å forandre livet sitt. Under første runde av SLMsmart-utfordringen, var ikke Agnieszka så lysten på å trene. Hun har aldri likt idrett og prøvde å nå ønsket vekt ved å forandre på kostholdet.

Da andre runde av SLMsmart-utfordringen pågikk, deltok hun ikke, men hun fortsatt den sunne livsstilen og så at vekten gradvis gikk ned. Da tredje utfordring startet, var hun i fyr og flamme og bestemte seg for å trene nesten hver dag, med boksing, crossfit, spinning, og krav maga. Agnieszka startet aldri på en treningsøkt uten å drikke ProArgi-9+ først.

Da Agnieszka vant i tredje runde av SLMsmart-utfordringen var hun spent, men hun sa at den vektnedgangen hun opplevde er den beste premien hun kunne få.  Nå møter hun verden med hevet hode på grunn av sin nylig vunnet selvtillit og styrke.

“Synergys produkter har sammen hjulpet meg til å opprettholde en sunnere livsstil og har gitt meg et nytt liv,” sier Agnieszka. “Da jeg oppdaget Synergys produkter og bestemte meg for å leve sunnere, hadde jeg tro på at produktene kunne hjelpe meg med den forandringen. Og nå føler jeg meg fantastisk. Jeg er full av positiv energi. Det aller beste komplementet fikk jeg fra mannen sin, som spurte; "Kan jeg også bruke de produktene?’”

Agnieszka sier at hun endelig er stolt av utseendet sitt og at hun er blitt mer sosial. Hun elsker å shoppe igjen, og noen ganger låner hun til og med klær av datteren.

“Jeg er et levende eksempel på at Synergys produkter er en smart del av en sunn livsstil,” sier Agnieszka. “Mange jeg har møtt gjennom Synergy, sier at jeg er et produkt av produktet.”CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us