Analyse av studier ved Hughes Center: Hva er myeloperoxidase?
Forskere ved Hughes Center for Research and Innovation annonserte to banebrytende oppdagelser med ProArgi-9+ i 2015, noe som har vært samtaleemne blant Synergy-teammedlemmer over hele verden.

KLIKK HER hvis du vil lese hele beskrivelsen av disse oppdagelsene.

Én av disse studiene tar for seg de virkningene ProArgi-9+ har når det gjelder å redusere oksidering av LDL-kolesterol. Så hva er årsaken til oksidering? Myeloperoxidase (MPO).

Den siste setningen i den andre studien som ble utført, erklærer at «Hughes Centers preliminære studie har avdekket at den unike kombinasjonen av ingredienser i Synergys ProArgi-9+ hindret myeloperoxidase på en effektiv måte, og bidro til å redusere oksideringen av LDL-kolesterol».

Vi vet så langt at myeloperoxidase påvirker produksjonen av nitrogenoksid på en negativ måte, men hva er det? Hvordan fungerer det egentlig? Svarene på disse spørsmålene vil gi en bedre forståelse for hvorfor det er viktig å hindre at myeloperoxidase får utvikle seg.

MYELOPEROXIDASE: BÅDE VENN OG FIENDE

MPO er et enzym som de hvite blodcellene produserer, og det har til oppgave å forebygge infeksjon. MPO produserer oksiderende stoffer, liknende blekemiddel, for å drepe infiserende bakterier. Problemet oppstår fordi den antimikrobiske underklorerte syren, som er en infeksjonsdrepende substans, dreper både fiender (bakterier) og venner (friskt vev). Det er dette som forårsaker oksidering av vevet.

Forskere hos Synergy WorldWide har evaluert naturlige inhibitorer av myeloperoxidase til å være en ernæringsmessig legende tilnærming for å understøtte kardio-vaskulær helse.

Forskningsdirektør, dr. Matthew Tripp, sa: «Vi har oppdaget at bestemte ingredienser i Synergys ProArgi-9+ er naturlige MPO-inhibitorer som samarbeider på en synergetisk måte. Denne uventede oppdagelsen førte til innsendelsen av en foreløpig patentsøknad for ProArgi-9+.»


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us