Hva er formålet med måltidserstatninger?


Du har det travelt og har knapt tid til å få i deg lunsj mellom ærender, møter og andre forpliktelser. Restauranter og matvarebutikker er fylt med usunn mat, og når du er i tidsklemma, er rask ferdigmat tilsynelatende den eneste løsningen for å få timeplanen til å gå opp! Takket være produkter som Synergys måltidserstatning SLMsmart, finner imidlertid folk utveier for disse problemene.

Måltidserstatninger blir for tiden ikke utelukkende brukt for å kontrollere vekten, men er blitt vanlige og lettvinte måltider som gir fullverdig næring, og deres popularitet øker stadig i omfang.

Denne stadige økningen i populæritet og kvalitet er én av årsakene til at salget av måltidserstatninger fortsetter å gripe om seg. Faktum er at innen 2020, er det forventet at denne delen av ernæringsindustrien vil komme opp i et salg på 9 milliarder USD i henhold til følgende utrolige statistikk for 2015:

  1. 7 milliarder USD – Beløpet som blir brukt på måltidserstatninger
  2. 3 milliarder USD – Salget av måltidserstatninger i Nord-Amerika 
  3. 2 milliarder USD – Salget av måltidserstatninger i Asia 
  4. 1 milliard USD – Salget av måltidserstatninger i Europa 

Den største veksten av disse produktene har skjedd i markeder som nylig har dukket opp i Asia og Europa, og utsiktene til fremtidig vekst er lovende. Salget i disse markedene fortsetter å stige, noe som viser at forbrukerne brenner for produkter som vil optimere deres ernæringsbehov og hjelpe dem til å nå sine mål når det gjelder helsen, samtidig som de får frigjort tid i sin travle hverdag.

Måltidserstatningene i SLMsmart-serien er den perfekte løsningen for de helsebevisste, proteinsøkende, travle og slankende individene og alle nyanser av disse, fordi de er fremstilt av naturlige ingredienser. Synergy er stolt over å være en del av måltidserstatningsfellesskapet, og streber etter å introdusere kvalitetsprodukter på markedet som hjelper forbrukerne til å nå sine mål på helsefronten.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us