MOTIVERT FOR VÅRRENGJØRINGOmtrent på denne tiden hvert år titter solen gjennom vinduene og avdekker støvlag som har samlet seg på hyller, lister og i kriker og kroker i løpet av vinteren. I likhet med huset vårt, fortjener kroppen minst like mye oppmerksomhet.

Tiden er nå inne for å gjøre litt biologisk vårrengjøring! Body Prime-produktenes klinisk testede formel består av magnesium, eplepektin og sviskepulver som vil rense kroppen, slik at den kan oppta optimalt med næring fra det sunne mangfoldet av mat du innlemmer i kostholdet.

I tillegg til denne virkningsfulle formelen, finner du en rekke sesonggrønnsaker med høyt fiberinnhold som vil gjøre din innvendige vårrengjøring mer effektiv, og som vil sette deg på sporet til bedre helse:


ARTISJOKKER
Én artisjokk vil dekke fiberbehovet for en hel dag. Dette er fordi artisjokker har et høyt fiberinnhold som regulerer magen, i tillegg til å forebygge risiko forbundet med å oppta giftstoffer fra enkelte matvarer.

ASPARGES
Asparges er rik på glutation, slik at den har evne til å bryte ned skadelige stoffer, for eksempel frie radikaler. Den spydformede grønnsaken inneholder også mange antioksidanter som er kjent for å nøytralisere frie radikaler og verne celler mot den skaden disse inntrengerne kan forårsake.

FENIKKEL
Denne sprø og søte grønnsaken er en fantastisk fiberkilde og kan potensielt fjerne giftstoffer fra tykktarmen. Det høye folsyreinnholdet sørger for å konvertere det farlige molekylet homocystein, som skader blodkarene, til mer skånsomme molekyler.

LØK
Folk har i århundreder brukt løk som et betennelsesdempende middel. I likhet med asparges er løk en renovasjonsarbeider som angriper frie radikaler og er nyttig for magefunksjonen. Quercetinet i rå løk er mer virkningsfullt enn quercetin i tablettform, og det har ord på seg for å beskytte mot oksidativt stress

SPINAT
Denne fargerike, friske grønnsaken setter prikken over i-en i alt fra en smoothie til en omelett. Den er rik på glykoglyseropider som kan bidra til å beskytte fordøyelseskanalen innvendig. Den inneholder en imponerende mengde K-vitamin og har betennelsesforebyggende egenskaper.

BRØNNKARSE
Slutt å bruke brønnkarse som et garnityr og begynn å spise den i større mengder. Brønnkarse inneholder 200 % av daglig anbefalt dose med K-vitamin i bare én kopp, og den forbedrer beinvevet og øker kalsiumopptaket i kroppen. Prøv å ha brønnkarse i pesto eller pastasaus for å oppnå næringsrike matretter.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us