IAM Cycling fyller på med Synergy under årets sesong


Profesjonelle syklister får aldri trent nok. De trener konstant for å opprettholde og bygge muskler og utholdenhet. Noen få uker av sykkelen kan koste dem dyrt under neste ritt.

Det Synergy-sponsede sveitsiske sykkelteamet IAM Cycling har et solid grunnlag denne sesongen, og rytterne gjør det bra. Selvfølgelig opplever de også velt, skader og tap, men disse idrettsutøverne fortsetter å presse seg for å yte sitt aller beste. Mange av dem har tillit til at Synergys produkter hjelper dem gjennom strabasene.

To av rytterne på IAM Cycling forteller om sin lidenskap for sykling og Synergys produkter. Les her hva de sier:

Dries Devenyns, Belgia

“Under sykkelrittene får teamet utdelt noen av Synergys produkter. Det meste av tiden bruker jeg Phytolife og Mistify… de gir meg en god følelse, spesielt Phytolife. Den bidrar til god fordøyelsesfunksjon. Vi må spise veldig mye for at kroppen skal få nok energi. Det blir på en måte som å fylle olje på bilen, kan du si.

For meg er det hardeste ved sykling de store etapperittene som varer i tre uker. Det er vanskelig å oppnå god nok restitusjon mellom etappene, og den tredje uken kommer utmattelsen for fullt. Mat er svært viktig for å lade opp igjen, og vi må spise mat av høy kvalitet. Da er vitaminene og mineralene i Mistify veldig nyttig. Kvalitetsmat er viktig for idrettsutøvere! Synergy tilbyr produkter av topp kvalitet. Jeg vil anbefale alle å bruke dem.”

David Tanner, Østerrike

“Det er flere ting som gjør at jeg elsker sykling — treningen, konkurransene, lagånden, de vakre stedene vi får se og sykle gjennom, og det at vi alltid jobber mot bedre resultater og å bli best.

For syklister går det opp og ned. Noen dager kan være tunge, med elendig vær og bratte bakker. Andre dager er syklingen en ren fornøyelse. Uansett må vi holde oss friske og ha rask restitusjon så vi kan stå på for fullt også neste dag. Jeg opplever at Synergys produkter er til enorm hjelp, spesielt for immunsystemet. Jeg har ingen favoritt blant Synergys produkter fordi jeg synes alle er gode og like viktige!

For alle profesjonelle idrettsutøvere er kvaliteten på næringen ytterst viktig, ikke bare for optimal helse og restitusjon, men også for at man skal være helt trygg på at produktene er rene og sikre å bruke! Det er grunnen til at vårt team har valgt å bruke Synergys produkter.”

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us