Refleksjoner rundt åpningen i Barcelona


Ved den offisielle åpningen av Synergy Europas hovedkvarter i Barcelona, ble topplederne virkelig imponert over den nye bygningen og forstod hva den vil bety for Synergy Europas fremtid.

Eventet omfattet en rekke møter, en omvisning på hovedkvarteret og en nydelig middag på en restaurant i Barcelonas havn. Klikk her for å se et bildegalleri med høydepunkter fra eventet.

Noen av lederne som deltok, ville med glede dele sine tanker om dette historiske eventet. Les her hva de sier:

MARTIN ØSTVANG
PEARL EXECUTIVE, NORGE

“Det var en stor glede å bli invitert til åpningen av det europeiske hovedkvarteret i Barcelona; dette var et historisk øyeblikk. Det er alltid et privilegium å møte så positive mennesker fra selskapet og lederne fra andre markeder. Sammen vil vi ta Synergy til neste nivå!”

FRANZ FRIESS
PEARL EXECUTIVE, ØSTERRIKE

“Jeg ble veldig glad for invitasjonen til Barcelona og over å få overvære den offisielle åpningen av det europeiske hovedkvarteret. Dette eventet overgikk alle forventninger; alt var absolutt helt perfekt. Jeg satte stor pris på møtet med alle de fremragende lederne fra Europa og USA, og frydet meg over den positive energien. Hovedkvarteret er i en fantastisk bygning; jeg ble virkelig imponert. Jeg tenkte at dette er starten på Synergy Europas lysende fremtid.”

GIUSEPPE LUCIO
PEARL EXECUTIVE, ITALIA

“Den offisielle åpningen av Synergys europeiske hovedkvarter var fantastisk, og jeg var takknemlig over å få være tilstede. Jeg fikk en sterk følelse av at Synergy ikke bare er et nettverksselskap, men at det er selve nettverksselskapet.

Jeg tok meg tid til å virkelig ta inn over meg det magiske øyeblikket. Med alle topplederne tilstede var det virkelig magisk. Det var nesten så jeg kunne føle suksessen i rommet. Energien og lidenskapen er sterkere enn noensinne, og jeg er sikker på at med dette teamet og med disse lederne, som Carmelo D’Anzi, vil vi nå toppen.”

HEIDI BYRKJELAND
PEARL EXECUTIVE, SVERIGE

“Den offisielle åpningen av vårt europeiske hovedkvarter er en milepæl i Synergys historie. Det var en utrolig inspirerende opplevelse å få delta som en representant for Sverige og å få møte alle de fremragende lederne fra hele Europa. Disse eventene gir alltid masse ekstra energi fordi du får anledning til å lære av de beste!

Å få møte ledelsen og høre deres planer for fremtiden, var så inspirerende at det var vanskelig å sovne om kvelden! Det er fantastisk å tenke på hvordan Synergy Europa vil vokse de neste fem årene.

Jeg vet at dersom jeg hver morgen når jeg våkner, satser på å bygge Synergy-forretningen min, vil jeg bli belønnet, både med tilfredse kunder og velstand. Mine egne drømmer har blitt virkelighet med Synergy, og alle er velkommen ombord!”

BOSTJAN PILEJ
TEAM DIRECTOR, SLOVENIA

“Den offisielle åpningen av Synergys europeiske hovedkvarter var fantastisk, og Barcelona er en utrolig sjarmerende by. Vi følte alle at vi var vitne til noe stort og betydningsfullt i vårt selskaps historie. Vi gleder oss til alt det fantastiske som vil skje i fremtiden. Denne helgen overgikk alle våre forventninger, for alt var perfekt: møtet med de fremragende europeiske lederne, selskapets fantastiske stab, det flotte hovedkvarteret og all den positive energien. Vi er så takknemlige over at vi fikk være en del av dette.”

MAREK AMROSZ
TEAM DIRECTOR, POLEN

“Det var en magisk atmosfære da vi lyttet til President Dan Norman, Vice President Carmelo D’Anzi og flere andre toppledere. De hadde fantastiske og svært viktige budskap. De forklarte hvordan Synergy benytter innovasjon og nye vitenskapelige oppdagelser til å skape produkter som gjenoppretter helsen via riktig ernæring. Det vil skje så mye spennende i fremtiden. Synergy er klare til nye store prosjekter, og med det nye europeiske hovedkvarteret vil vi kunne støtte de forskjellige markedene på best mulig måte.”CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us