Kunngjøring av Synergy Europas hovedkontor


Synergy Europas hovedkontor er offisielt åpnet, og det ligger i Verdens handelssenter nede ved stranden i Barcelona, Spania. Dette er det første offisielle Synergy-kontoret i Europa, og vi er glade for å ha et fysisk tilholdssted i Europa, slik at det blir enklere å gi støtte til våre fantastisk teammedlemmer.

Hovedkontoret til Synergy Europa vil bli utgangspunktet for mange utviklingsprosjekter som vil styrke Synergy Europas fremtidige vekst. På dette kontoret vil Europas visepresident for salgsavdelingen, Carmelo D’Anzi, og kontaktpersonen for salg og markedsføring i Europa, Nuno Carvalho, ha sitt tilholdssted.

Carmelo ønsket ledere fra land i hele Europa velkommen den 8.-9. april for å innvie lokalene til det nye kontoret. Det var et spennende øyeblikk å tenke på de mulighetene som venter Synergy i nærmeste fremtid.

Vi håper at åpningen av dette Synergy Europa-kontoret er et tegn på at Synergy WorldWide-navnet vil gripe om seg og at ledelsen er seriøs med hensyn til å investere i Synergy Europeas fremtid.

Vi ønsker alle teammedlemmer velkommen til å besøke det nye Barcelona-kontoret og bruke det som et sted for å møte potensielle kunder eller teammedlemmer for å utvide virksomheten og gjøre dette nye stedet til et nyttig verktøy.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us