Ny Pearl Executive: Teri RigbyTeri Rigbys team er på vei oppover, og det fort. Kun et par måneder etter at hun fikk tittelen Team Elite har Teri sikret seg Pearl Executive-tittelen, og blitt det andre teammedlemmet fra Storbritannia i Synergys historie som har oppnådd et executive pin-nivå. Hun er stolt over folkene i teamet sitt som nylig fikk titlene Team Leader og Team Manager, som sendte henne opp til hennes nye posisjon.Selv om Teris seks måneder hos Synergy har gitt henne og teamet hennes en bratt lærekurve, forblir organisasjonen hennes positiv og fremtidsorientert. Og etter å ha deltatt på sitt første Synergy Summit i Wien, sier Teri at hun er mer motivert enn noensinne.

“Synergy er det eneste selskapet jeg har jobbet med som får deg til å føle at bedriften Synergy og de som jobber i feltet jobber som et team,” sier Teri. “Jeg føler at vi alle står samlet i dette flotte øyeblikket.”

Under oppveksten drev Teri alltid med sport og gjorde det bra i både kurvball og basketball. Hun spilte på det beste kurvball-laget i Storbritannia og spilte basketball på universitetet. Hennes livslange kjærlighet for lagsport tiltrakk henne til lagarbeid-mentaliteten som finnes i nettverksmarkedsføringsbransjen. Å etablere mål, være rettferdig og legge inn det antallet timer som er nødvendig for å oppnå storhet er alle prinsipper Teri har tatt med seg fra idrettskarrieren til nettverksmarkedsføringskarrieren, og hun har oppdaget at Synergy WorldWide fremmer disse prinsippene.

På 1970-tallet, da Teri var 22 år gammel, bestemte hun seg for å prøve nettverksmarkedsføring. Hun oppnådde det høyeste nivået av suksess i det selskapet hun ble med i. Jobben til ektemannen tok henne til Tyskland, hvor de oppdro tre barn. Senere flyttet Teri tibake til Storbritannie for å bli med i et nettverksmarkedsføringselskap med moren sin. Teri tilbrakte 20 år i dette selskapet og ble igjen toppleder, men da mulighetene i Storbritannia ble mindre, henvendte hun seg til et selskap med en voksende horisont: Synergy WorldWide.

“Vi skal bringe en stor Synergy-bølge til Storbritannia,” sier Teri. “For å få dette til kommer teamet mitt til å stå opp tidligere og legge seg senere.”

Selv om Teri nå er blant Synergys toppledere innrømmer hun at hun har mye å lære, og hun gjør et poeng av å fortsette å lære og forbedre seg hver dag. Hun jobber for tiden med å bli bedre på presentasjoner og en bedre rollemodell – hun håper å bli mer lik sponsorene sine, Diamond Executive Bart Woodcook og Presidential Executive Paul Blad, og rollemodellene de er.

“Jeg har arbeid å gjøre,” sier Teri. “Men jeg er fremdeles utrolig positiv. Moren min lærte meg å løpe den andre veien hvis man ser noen som er negative.”

Teri venter ivrig på Synergys fremtid og forbereder teamet sitt på de spennende produktene og programmene som kommer. Organisasjonen hennes tester det nye tidsbegrensede tilbudet på Purify Kit, slik at de vil være klar med anbefalinger når det offisielle rensesettet blir lansert. Hun elsker hvor enkle Synergys produktprogrammer er og vet at enkelhet vil få folk inn i forretningen.

“Det er min jobb å holde ting enkle,” sier Teri. “Ting som er kompliserte vil ikke bli gjentatt, og denne forretningen kan ikke fungere uten at ting gjentas.”

Teri synes at Synergy tilbyr en utrolig mulighet, helt og holdent fordi selskapet og produktene har potensialet til å hjelpe så mange. Hun er beæret over å være tilknyttet et selskap som investerer så mye i teknologi og vitenskap for å lage de beste produktene i verden. Av denne grunn har hun ingen problemer med å snakke til alle hun møter om Synergy WorldWide.

“Synergy WorldWide tar nettverksmarkedsføring til et annet nivå,” sier Teri.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us