Utforsk betaversjonen av Synergys NYE nettsted!


Funksjonalitet, brukervennlighet, interaktivitet og estetikk er noen av sidene ved Synergys nye bedriftssnettsted som blir forbedret. Før nettstedet lanseres offisielt, ønsker vi å gi deg muligheten til å bli kjent med hvordan det nye nettstedet ser ut, i tillegg til innholdet og verktøyene de ulike sidene tilbyr.

Du kan nå se en betaversjon av nettstedet som vil være tilgjengelig frem til det offisielle nettstedet lanseres! Utforsk den forenklede påmeldings- og kjøpeprosessen for å forstå hvordan disse funksjonene vil forbedre nettopplevelsen din og nettopplevelsen til dine fremtidige kunder og forretningspartnere.


Vær oppmerksom på at betanettstedet kun ble opprettet for testformål. Dette nettstedet vil hjelpe oss med å innhente tilbakemeldinger og kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen frem til nettstedet blir offisielt sluppet. All aktiviteten du gjør på nettstedet, inkludert bestillinger og påmelding, vil ikke registreres. Du må fortsette å gjøre virkelige påmeldinger og bestillinger gjennom Synergyworldwide.com.

Du kan også se frem til:
  1. NYTT Pulse
  2. NYE nettstedskopier

Vi håper at du liker å navigere gjennom det som kommer til å bli Synergy WorldWides nye og forbedrede nettsted!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us