SYNERGY EUROPES LTO PURIFY KIT


Summit 2016-deltakere hadde privilegiet å kunne bestille det tidsbegrensede Purify Kit-tilbudet i Wien! Dette settet ligner på det offisielle rensesettet som vil bli lansert i Europa i fremtiden som en del av det nye produktsystemet Elite-helse.

HVORFOR RENSE?


Rensing er starten på ferden mot Elite-helse. Det er mulig å oppnå Elite-helse, og en balansert og riktig tilførsel av næring til mikrobiomet er nøkkelen til å komme dit. Mikrobiomet lider på grunn av giftige miljøer, næringsfattig mat og en stressende og stillesittende livsstil. Alle disse faktorene bidrar til en usunn balanse mellom gode og dårlige bakterier i mikrobiomet, noe som til syvende og sist påvirker alle systemer i kroppen. Et mikrobiom i ubalanse trenger å bli renset.

RENSESETT


Rensesettet inneholder én ukes forbruk av klinisk formulert næring til mikrobiomet. Bruk disse nøye fremstilte kosttilskuddene, og følg retningslinjene for best mulig resultater.

  1. BIOME DT er et innovativt kosttilskudd med sink, glutamin, psyllium, planteekstrakter, pulver og frø.
  2. BIOME SHAKE har høyt innhold av grønnsaksproteiner med essensielle vitaminer og mineraler.
  3. BIOME ACTIVES er en innovativ formel med inulin og Bacillus coagulans, en art som produserer mye melkesyre.
  4. BODY PRIME inneholder en unik blanding av magnesium, eple-pektin og sviskepulver.
  5. PROARGI-9+ er en eiendomsbeskyttet formel som inneholder l-arginin, l-citrullin og fem essensielle vitaminer for å oppnå generell yteevne.

Hvis du vil ha alle detaljer om produktporsjoner, anbefalt bruk og rensesettets medfølgende kostholdsveiledninger, leser du Rensesett-veiledningen via koblingen nedenfor.


VIKTIG: Se veiledningen for hvordan du bruker produktet når du gjennomfører renseprogrammet.  Produktetikettene gir instruksjoner om langvarig bruk, ikke det 7-dagers renseprogrammet. Eventuelle spørsmål kan rettes til kundeservice.

Når du gjennomfører Synergys renselsesprosess, åpner du samtidig dørene til den neste fasen av Elite-helse, der du søker vesentlige og varige endringer i helsen din og livet ditt.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us