Elite Honors 2019


Elite Honors-programmet er inne i sitt fjerde år, og nå starter vi kampanjen igjen for å oppmuntre Team-medlemmer til å bygge opp businessen sin på elite-vis!

Elite Honors-programmet hjelper Team-medlemmer å sette seg gode mål hver måned, opparbeide seg større salgs- og bestillingsvolum og aktivt styrke grunnmuren i sine respektive Synergy-organisasjoner. Sett deg fore å oppnå Elite Honors hver måned, og du vil aldri mer tvile på dine evner til å skape suksess og være et eksempel til etterfølgelse.

SLIK KVALIFISERER DU TIL ELITE HONORS I 2019

I løpet av én kalendermåned:
• Samle opp et minimum av 600 CV i TC 1-volum, og ...
• Vær personlig sponsor for ett nytt Team-medlem, med minimum 200 CV i Aktiveringsvolum.

De som oppnår Elite Honors tre ganger, får den ettertraktede “Elite Honors”-pin-en! De som oppnår det måned etter måned, er på rett spor til å oppnå maksimal fortjeneste gjennom Synergys dobbeltlineære Mega Match kompensasjonsplan.

Har du hørt om Synergy Vision Retreat? Hvis du gjør Elite Honors-retningslinjene til standard for din business, vil du være på rett spor for å kvalifisere til reisen din til Utah. Les mer om hvordan du kvalifiserer til vårt Vision Retreat her.

Og, ikke glem: Den splitter nye Team-nivå-bonusen gir deg også mange flotte muligheter til inntjening. Bruk Elite Honors retningslinjer for å forbedre din business, høst så disse nye, ekstra premiene i dét businessen din vokser til nivåene Team-leder, Team Manager, Team Director og Team Elite ! For mer informasjon om Team-nivå-bonus, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us