Synergys Produksjonsteam Vant Amerikansk Pris

Et ekspertteam med ansatte fra Synergy/NSPs produksjonsanlegg ble nylig nominert til en amerikansk pris som deles ut av en prestisjefylt produksjons- og teknologiorganisasjon. Teamet reiste av gårde fra småbyen Spanish Fork i Utah til storbyen Chicago for å delta på Redzone-prisutdelingen, og der fikk de høre den store kunngjøringen – de vant Årets produksjonsteam-prisen for 2018!

«Årets produksjonsteam» er bedre kjent for oss som det hardtarbeidende «væskelinjeteamet». Disse mennene og kvinnene overser prosessene og utstyret som – trygt og nøyaktig – fyller flasker med et stort utvalg Elite-helse-væsker. I løpet av de siste fem årene har teamet utfordret seg selv til å drive renere, og fokusert på å eliminere produksjonsavfall og -svinn. Teamet tok gode og kunnskapsbaserte grep i denne prosessen, og resultatet ble et strålende eksempel på hvordan man kan redusere avfall og svinn og øke produktiviteten.

I 2018 begynte væskelinjeteamet å eksperimentere med fleksible skift for å se om dette kunne ha en positiv påvirkning på arbeidseffektiviteten. Ansatte fra to skift ble samlet i ett fleksibelt team, der alle fikk ulike start- og sluttider. Utrolig nok nøt de umiddelbar suksess, i tillegg til positive utviklinger i Den generelle utstyrseffektiviteten (OEE). Fleksiskift ble raskt innført som permanent løsning for væskelinja. Dette førte til at den allerede høye produksjonsraten økte med ytterligere 16 %! Nå produserer væskelinja mer på 60 timer enn den tidligere gjorde på 80.

C.O.O. Sue Armstrong er svært fornøyd med teamets nasjonale anerkjennelse. «Jeg er så stolt av det hele teamet har oppnådd», sa Sue, «og jeg er fornøyd med både oppfinnsomheten og innsatsevnen hos ansatte som går med på å prøve noe annerledes og får det til å fungere så bra. Vi ser frem til neste del av reisen».

Redzones «Årets team»-utmerkelse for innovasjon er en svært prestisjefylt pris. Redzone har hovedkvarter i Miami, og organisasjonen skaper og deler teknologi designet med økt produktivitet i fokus. De støtter også svinn- og avfallsbevisste produksjonsinitiativer. De tror på mennesket, og utvikler verktøy, metoder og støtteordninger som kan gi arbeidsstyrken i et selskap evnen til å ta store steg fremover når det gjelder prestasjon.

Som Redzone uttalte på prisutdelingen, «Teamwork makes the dream work» («samarbeid gjør drømmer til virkelighet»). Vi ønsker å gratulere Væskelinjeteamet vårt med drømmene de gjør til virkelighet hver eneste dag; Shaylee Crosby, Eduardo Turijan, Camil Capellan, Jonathon Pierce, Jocelyne Marquez, Hilary Spencer, Lori Hamilton, Lori Jensen, Jordan Brewster, og Joshua Gravance. Tusen takk for den gode jobben dere gjør!

Synergy Worldwide og Natyre’s Sunshine Products er stolte av at de står for produksjonen av sin egen produktlinje. Siden selskapet vårt styrer produksjonen, kan selskapet også kvalitetssikre produktene. For mer informasjon om vår produksjonsekspertise, klikk her.

Synergy/NSPs Væskelinjeteam står ansvarlig for:

  • Phytolife. Denne mørkegrønne eliksiren med et hint av mintsmak ivaretar fordøyelsessystemet og det kardiovaskulære systemet og virker avgiftende.  
  • Mistify. Dette produktet er fullastet med antioksidanter fra bær som Açai. Mistica inneholder også ekstrakt av grønn te, og det ivaretar ditt kardiovaskulære system, styrker immunforsvaret og gir deg mer energi.
  • Ytterligere væskeformler distribueres i mer enn 25 land over hele verden.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us