Gjør deg klar til Summit 2021

Den store nedtellingen er i gang! Nå som det bare er to måneder igjen, spør vi deg: “Har du meldt deg på – og er du klar?”

Synergy Europe har oppnådd utrolig mye i år, og vi gleder oss til å dele alt med dere virtuelt.

I tiden frem til Summit 2021 vil vi holde ukentlige giveaways blant alle dere som har meldt dere på. Jo raskere du melder deg på, desto større vinnersjanser får du. For ikke å glemme at du også vil være den første til å motta oppdateringer og annen informasjon om Summit-arrangementet. 

Husk å spre ordet om summit-invitasjonen til både teamet ditt og potensielle nye Teammedlemmer. Dette kan bli en flott anledning til å lære, dele og oppleve det å være en del av Synergys fellesskap. 

Nysgjerrig på hva giveawayen kan være? Her er en sniktitt: Gavekuponger, merch med Synergys logo, produkter og limited-edition gaveposer (følg med fremover for en spennende kunngjøring som kommer snart)!


Oversikt:
Fredag 12. november: 19.00 - 21.00 (CET)
Lørdag 13. november: 13.00 - 16.00 & 18.00 - 21.00 (CET)

Ta en titt på noen av temaene som er på agendaen til arrangementet her.

I år ønsker vi å vise frem enda mer fra fellesskapet vårt og flere Synergy-fortellinger. Vil du bli med og bidra? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Send inn tekst, sitater, bilder eller video som svarer på ett eller flere av spørsmålene som følger (synergyeurope@synergyworldwide.com):

1. Hva betyr Synergy WorldWide for deg? 
2. Hvorfor ELSKER du å være et Teammedlem hos Synergy?
3. Fortell oss om eller vis oss din #SynergyLifestyle!
4. 2022 – hvilke mål har du satt deg?
5. Del dine beste tips for organisasjonsvekst.
6. Del din favorittoppskrift med Synergyprodukter.
7. Hvordan ville du beskrevet og introdusert Synergy for andre?
8. Hvis du kunne gitt deg selv et råd på den dagen du startet med Synergy, hva ville det vært?
9. Har du et skikkelig godt spørsmål eller tema som bør diskuteres LIVE? Send det til oss!
10. Hva vil du aller helst se, høre og gjøre på Summit 2021?LA OSS SAMMEN GJØRE DETTE TIL DEN STØRSTE SUMMIT-KONFERANSEN HITTIL. 

HAR DU ALLEREDE KJØPT BILLETTER TIL SYNERGYS AMSTERDAM EUROPA SUMMIT?

Gode nyheter! Ikke bare er billettene gyldig til neste års Synergy Europe Summit, men for å vise deg hvor mye vi setter pris på din tålmodighet og forståelse, vil du også motta en spesiell gave ved Europa Summit i 2022. (Ved å overføre din billett fra vår Summit 2020 til vår Summit i 2022 får du mulighet til å ta med deg en gjest, generell deltagelse. Merk: tillegg til generell deltagelse slik som middager og Summit spesifikke varer er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg).

Hvis du lurer på noe eller har spørsmål, må du mer enn gjerne ta kontakt. Snakk med vår kundeservice, de hjelper deg med glede med ethvert spørsmål du måtte ha.

Merk: Hvis du sender inn en forespørsel om å få refundert billettprisen, frasier du deg retten til den spesielle gaven på ekstrabilletter nevnt ovenfor. Hvis du ønsker å sende inn en forespørsel om å få refundert Synergy Europe Amsterdam Summit-billetten, vennligst ta kontakt med kundeservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us