Europe Summit 2021

Marker kalenderen din for Synergy 2021 Europa Summit den 12 og 13. november. Nå har vi fastsatt en av de viktigste datoene i kalenderåret vårt, og det eneste vi mangler til den virtuelle Summit-konferansen vår nå er DEG!


Hold av disse dagene i kalenderen din:

Fredag 12. november: 19.00 - 21.00 (CET)
Lørdag 13. november: 13.00 - 16.00 & 18.00 - 21.00 (CET)

Vi ville selvsagt ha foretrukket å kunne samle alle sammen i Amsterdam – men din helse og sikkerhet er vår fremste prioritet – og på grunn av usikkerhet når det gjelder internasjonale reiser, har vi utsatt Amsterdam-arrangementet med fysisk oppmøte til 2022.


Synergy Europe har oppnådd utrolig mye i år, og vi gleder oss til å dele alt med dere virtuelt.


Her er en del av agendaen for den virtuelle konferansen:

  • Gjør deg klar til avsløringen av spennende ny Synergy-teknologi og vår nye og mer kundevennlige nettside. 
  • Få fantastiske tips fra de største lederne og dem som har oppnådd mest blant oss.
  • La deg inspirere av nye produktlanseringer.
  • Tiden er også inne for å feire deg!  - med anerkjennelse for stor innsats, nye rangeringer og imponerende mål nådd.
  • Finn ut mer om hva som venter i 2022.


Avhengig av situasjonen i hvert enkelt land i Europa, kan det være at vi kan avholde noen 2021 Summit-arrangementer med fysisk oppmøte. Da i form av grupper som samles på forhåndsbestemte steder for å feire sammen. Følg med videre for mer informasjon om hva, hvordan og hvor (hvis lokale tiltak og regler tillater det).


La oss sammen gjøre dette til den største Summit-konferansen hittil. 


Har du allerede kjøpt billetter til Synergys 2020 eller 2021 Europa Summit?

Gode nyheter! Ikke bare er billettene gyldig til neste års Synergy Europe Summit, men for å vise deg hvor mye vi setter pris på din tålmodighet og forståelse, vil du også motta en spesiell gave ved Europa Summit i 2022.

I tillegg vil du også få tilgang til spesielle rabatterte billetter til neste års arrangement til teamet ditt. Hvis du lurer på noe eller har spørsmål, må du mer enn gjerne ta kontakt. Snakk med vår kundeservice, de hjelper deg med glede med ethvert spørsmål du måtte ha.

Merk: Hvis du sender inn en forespørsel om å få refundert billettprisen, frasier du deg retten til den spesielle gaven og rabattene på ekstrabilletter nevnt ovenfor. Hvis du ønsker å sende inn en forespørsel om å få refundert Synergy Europe Amsterdam Summit-billetten, vennligst ta kontakt med kundeservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us