#MySmartMealJourney

Synergy worldwide europe inviterer deg med på en velværereise. Hashtaggen #MySmartMealJourney er for alle og enhver. Vi har alle forskjellige mål og delmål, og det betyr at din velværereise er helt unik for akkurat deg. Skriv ned målene dine og sett ut på en livslang reise sammen med oss, med fokus på å ta bedre avgjørelser og på å ta vare på deg selv. Hadde dette også vært midt i blinken for noen du kjenner? Hvorfor ikke utfordre dem, og gjøre det sammen? Les mer om SmartMeal her

Din helse og ditt velvære er viktige, og disse påvirker livskvaliteten din direkte. Det å unngå usunn mat, finne gode alternativer, forsyne kroppen din med ordentlig næring og vitaminer og holde seg aktiv kan virkelig ha stor effekt. Utfordringer og tidsklemma i hverdagen kan gjøre det vanskelig å komme i gang med den planlagte livsstilsendringen eller velværereisen, og i like stor grad gjøre det utfordrende å fortsette med og opprettholde gode vaner. Det er nettopp derfor vi i Synergy Europe gleder oss sånn til å arrangere vår første velværereise noensinne!  

Du kan velge å sette ut på en 4-ukers eller en 8-ukers reise. Sammen kan vi støtte, oppmuntre, dele og lære fra hverandre. Følg med på framgangen din, hold deg selv ansvarlig, og etter bare noen uker har du utviklet nye evner, gode vaner og kommer stadig nærmere målene dine.

Vi i Synergy er her for å gjøre reisen ekstra fristende og MORSOMMERE! Våre ansatte står klare til å delta sammen med deg, og vi vil dele øyeblikk fra våre individuelle reiser, i tillegg til annen hjelpsom informasjon, oppskrifter og motiverende innhold. Vi ønsker å belønne og anerkjenne alle som deltar aktivt og deler reisen sin med sine Instagram-følgere, så forbered deg på ukentlige giveaways, løs ut en produktrabatt når du har fullført 4- eller 8-ukersreisen din og kvalifiser deg til å bli med i SmartMeal Wellness Journey-loddtrekningen vår.

Skaff deg SmartMeal og sett i gang med å dele reisen din på Instagram på ukentlig basis. Så enkelt er det! Så snart du når målet ditt, vil du kunne løse ut produktrabatten og hente ut loddet ditt.

Slik deler du reisen din: 

  1. Første innlegg: Opprett ditt første innlegg, der du viser frem deg selv og SmartMeal-leveransen din. Fortell oss om hvor spent du er, målene dine, planer eller fokusområder.
  2. Ukentlig innlegg (minimum én gang i uken): Fortell om reisen din på Instagram. Jo flere innlegg du legger ut, desto større blir sjansen til å vinne i en av våre ukentlige loddtrekninger.
  3. Innlegg ved måloppnåelse: Når du har nådd ditt første mål (4- eller 8-uker), del et bilde av deg selv og noe du er stolt av å ha oppnådd i løpet av din velværereise med Synergy. Del opplevelsen din og fortell oss om hvordan du ønsker å fortsette videre.
  4. Husk: Hvis Instagramkontoen din er satt til privat, kan vi ikke se eller følge med på deltagelsen din. Lag ditt eget originale innhold, og husk å alltid bruke hashtaggen:#MySmartMealJourney #SynergyEurope #synergyworldwide og tagg: @synergyworldwide.eu i hvert enkelt innlegg.
  5. Send inn og løs ut: Så snart du har fullført reisen, sender du inn deltagelsen din til synergyeurope@synergyworldwide.com, for så å motta en produktrabatt og et lodd i retur.

Dette skal bli gøy…fristende…utfordrende…givende – så uansett hva målet eller formålet ditt for å bli med er, skriv det ned, sett opp en plan og bli med! Vi ser frem til å se og oppleve suksess sammen – er du klar?  For å feire lanseringen av SmartMeal vil hver bestilling fra i dag (05.07.2021) til slutten av juli, som inkluderer 2 eller flere SmartMeal-enheter få gratis frakt! *


Merk at “første innlegg” og “Innlegg ved måloppnåelse” må oppfylle forhåndsdefinerte krav, men hvis du lurer på hva du skal dele i de ukentlige innleggene, kan du se på listen under for tips og temaer som kan hjelpe deg på veien:

- Min første shake
- Min personlige SmartMeal-shake-oppskrift
- Slik holder jeg meg aktiv
- Mine beste tips for velvære i hverdagen.
- Fremtidige mål og planer
- Min favorittoppskrift med SmartMeal
- Hvordan går det med meg der jeg befinner meg på reisen? 
- Sunt kosthold og sunn matlaging
- Slik får jeg i meg nok vann
- Synergy-livsstilen
- Et smart måltid på farta
- Gode vaner
- Dagens motivasjon
- Sportsaktiviteter
- Oppnåelser jeg er stolt av


Merk: 

Kvalifiser med en 4-ukers måloppnåelse for å få din produktrabatt. Få 1 SmartMeal gratis, når du kjøper 4 SmartMeal eller flere i en ordre. Må brukes før utgangen av Oktober 2021. Kan kun brukes gjennom kundeservice.

Kvalifiser med en 8-ukers måloppnåelse for å få din produktrabatt. Få 2 SmartMeal gratis, når du kjøper 8 SmartMeal eller flere i en ordre. Må brukes før utgangen av Oktober 2021. Kan kun brukes gjennom kundeservice. 

Dette produktet kan bare bestilles for personlig bruk og skal ikke videreselges. Ordre må bli bestilt via kunderservice.

*Ordre plassert gjennom kundeservice via telefon eller e-post får gratis frakt direkte. 

Fullfør din 4- eller 8-ukers livsstilsreise mellom nå og 19 september sammen med Synergy WorldWide Europa.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us