Webinar: SmartMeal

Bli med på SmartMeal Science-webinaret vårt! Lær alt du trenger å vite om det nyeste produktet vårt med Synergy Europe, Dr. Wei Gao og David Farley. Dr. Gao, en av forskerne ved Hughes Center, og Farley, produktkategorisjefen vår, er to av bakpersonene som har brakt SmartMeal til Europa. Dette webinaret vil gi oss større innsikt i produktet, og vi vil få ta del i og diskutere vitenskapen bak det.  

Vi vil få vite alt om de forskjellige aspektene; den balanserte aminosyreprofilen, formelen, vitaminene, mineralene – og hvorfor de er viktige. I tillegg vil vi få informasjon om de ulike kombinasjonspakkene Hughes Center har satt sammen og hvordan produktene virker synergisk sammen for å øke dine sjanser for suksess. 

Du vil ikke gå glipp av dette webinaret fra Synergy! Husk å sette av tid i din kalenderen, inviter venner og familie og gled dere til denne reisen med Synergy.

WEBINAR DETALJER

Dato: 12.07.2021
Klokkeslett: 8.00pm / 20:00 (CEST)
Webinar ID: 820 0019 8682
Språk: Engelsk, med oversettelser på: norsk, finsk, tysk, italiensk og slovenskOm Wei Gao, PhD.

Dr. Wei Gao er Senior Research Chemistry Scientist (seniorforsker innen kjemi) ved Hughes Center. Hun har en doktorgrad i medisinsk kjemi fra University of Illinois og mer enn seks års erfaring hos oss, og hun har vært involvert i mange av våre prosjekter og produktutviklingsprosesser. 


Merk: Dette webinaret sendes uten hensikt å diagnostisere, behandle eller kurere noen sykdom eller helsetilstand. Innholdet i dette webinaret vil ikke bli evaluert av USFDA eller annet styrende organ.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us