Super sale weekend – europa

Denne helgen har du muligheten til å benytte deg av Synergys Super Savings-kampanje! Dette er din sjanse til å nå ut til nye og eksisterende kunder og hjelpe dem med å spare penger på helseproduktene sine. Sørg for at de ikke går glipp av disse tilbud! Bunkre opp med alle favorittproduktene dine fra Synergy – og få litt ekstra å handle for i samme slengen.  

SLIK FUNGERER DET:

Fra og med fredag den 24. september vil bestillinger som legges inn direkte via e-post til kundeservice, kvalifisere til å motta Super Sale Weekend-rabatten vår. Dette spesialtilbudet varer til midnatt (CET) på søndag den 26. september. Grip muligheten nå, og spar store beløp i helgen.

Når du kjøper for…
100 CV - 299 CV -  får du 10% rabatt (med full CV)
300 CV og over -  får du 15% rabatt (med full CV)

Har du deltatt i vår Super Mentor Promo i september? Hvis ikke, er dette den perfekte muligheten til å utvide teamet ditt og dele alle fordelene. Klikk hør for å lese alt om det. 


Merk
- Det er kun bestillinger på over 100 CV som legges inn via Kundeservice per e-post som kvalifiserer til å motta tilbudet. Alle bestillinger som legges inn via e-post innenfor tidsrommet for kampanjen og oppfyller øvrige kriterier, vil bli godkjent og prosessert mandag den 27. september 2021. 
- Web-bestillinger og Autoship-bestillinger oppfyller ikke kriteriene for denne kampanjen
- Denne kampanjen kan kombineres med Super Mentor -kampanjen i september. 
- "Kjøp 3 få 1 gratis"-pakker, større pakker uten kvalifiserende volum og DNA-pakker er ikke kvalifisert for denne kampanjen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us