IAM Cycling fullfører Tour de France blant de 10 beste


IAM Cyclings Mathias Frank var utmattet, men likevel målbevisst, idet han kjempet mot nedbør og glatte veier for å forsere til 8. plass i sammenlagtklassifiseringen etter den siste innsatsen på Les Champs-Elysées i Paris. Mathias var den første sveitsiske rytteren siden 1999 til å oppnå en plassering blant de 10 beste. Selv om Mathias’ plasserring var den største seieren for IAM Cycling, var laget i stand til å sikre seg en 9. plass sammenlagt, noe som var en solid plassering for dette nye laget.

IAM Cyclings grunnlegger, Michel Thétaz, sa: «Vi har nådd det målet vi satte oss tidlig i denne sesongen, noe vi gjentok ved starten av rittet. Min gruppe med ryttere viste seg å være sterke og lå ofte i teten, noe som ble belønnet med en fantastisk 3. plass fra Pantano i Gap, og en 6. plass i lagtidsprøven. Guttene har sannelig vært målrettet og arbeidet hardt for å hjelpe Frank til 8. plassen sammenlagt. Vi vil komme tilbake i 2016 med Mathias Frank for å bli blant de 10 beste igjen, og vinne noen etapper. Frank, lederen vår, har forlenget kontrakten sin, og vi er overbevist om at han vil leve opp til alle våre forventninger.»

«Jeg har ikke angret et sekund på alle de forsakelsene jeg har gjort for å komme meg hit,» sa Mathias. «Etter to mislykkede forsøk klarte jeg å møte utfordringen og plassere meg blant de 10 beste. Dette er en stor prestasjon for hele teamet som har vært til stor hjelp og hatt mye tillit til meg. Jeg kommer ikke til å glemme disse følelsesfylte øyeblikkene når jeg går av sykkelen.»

Synergy er stolte over å ha levert produkter i verdensklasse for å bidra til IAM Cyclings prestasjon og støtte for styrkeinnhenting gjennom hele Tour de France. Gratulerer, Team IAM Cycling! Vi ser frem til å se flere seiere fremover i World Tour og i neste års Tour de France.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us