Verdensmester i karate opplever konkurransefortrinn med Synergys produkter


Cathy McAleer er en tøff kvinne, både mentalt og fysisk, og er toppidrettsutøver innen blandet kampsport. På tidsplanen hennes finnes alt som er karaterelatert, fra egentrening og trening av andre karatemestre til viktige roller i karateorganisasjoner over hele Irland.

Hun grunnla NIKA (Northern Ireland Karate Academy) og leder to klubber i Queens; Leisure Complex Holywood og Stormont Pavilion, hvor hun trener både verdensmestre, europamestre, britiske og irske mestre. Men ikke noe av dette er dagtidsjobben hennes. Da arbeider hun fulltid som General Manager ved en av Nord-Irlands Active Health Clubs. I tillegg til å være sertifisert idrettsmassør/massasjeterapeut har Cathy en bachelorgrad i idrettsmarkedsføring.

Meritter:
  • World WKC Kata Champion 2014
  • World Kumite Karate Champion 2014
  • WKC Sølvmedalje 2014
  • WKN European Champion Full Contact Kickboxing 2014
  • WKN Draw for K1 World Champion 2014
  • Ubekjempet nord-irsk mester i 10 påfølgende år
  • Karateinstruktør 3. dan og nasjonal trener for Nord-Irland

"Mange spør meg hvordan jeg får tid til alt og i tillegg har energi til å konkurrere og trene,” sier Cathy.

Cathy begynte å bruke V3-systemet i juni 2014 og opplevde enorm forskjell etter bare tre uker. Treningsregimet hennes er intenst og kan potensielt gjøre stor skade på kroppen hennes, men Synergys produkter gjør at hun kan trene oftere og med utmerket restitusjon. Hun greide å presse seg fra å løpe 3 miles (ca. 5 km) til 6 miles, til tross for at hun ikke er så glad i å løpe.

Alle Cathys forbindelser på Irlands idrettsscene har bidratt til et imponerende kundevolum ved at hun har delt Synergys produkter med dem.
Cathys neste konkurransekamp er under World Open Martial Arts Games i Geneve i september, der hun skal konkurrere i kickboksing.

“Jeg har som mål å bli verdensmester i to forskjellige sportsgrener. 13. september håper jeg den drømmen blir oppfylt", sier Cathy. “Alle Synergys produkter bidrar til min suksess på forskjellige måter. Tusen takk, Synergy, for produkter av verdensklasse!”

Vi er stolte over at du er en del av Synergy-familien, Cathy, og ønsker deg lykke til!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us