Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen & Øistein Bekkvang

Stefan Patrik Kristofferson og Øistein Bekkvang er forretningspartnere og venner som vet at to hjerner tenker bedre enn én, og i 2009 slo de seg derfor sammen for å bygge et Synergy-imperium. Mindre enn tre år senere oppnådde de tittelen Emerald Executive. Det var tredje gang noen nådde dette nivået i Europa. Senere har de utvidet forretningen sin over hele Europa, og nylig nådde de en inntjening på 1 million dollar; en viktig milepel i reisen med Synergy.


“Jeg møtte Patrik i et annet selskap og ble overrasket over arbeidsmoralen hans,” sier Øistein. “Da jeg hørte om Synergy WorldWide, delte jeg det jeg hadde lært med Patrik, men han var ikke interessert. Etter ca. ett år så han endelig potensialet og verdien i dette selskapet.”

Øisteins og Stefan Patriks personligheter utfyller hverandre perfekt, og forretningen deres utmerker seg innenfor flere områder enn om de hadde valgt å arbe
ide alene. Øisteins styrke er hans logikk, sindighet og realistiske perspektiv, og han jobber best bak scenen. Nye kontakter får umiddelbart tillit til han. Stefan Patrik er best på scenen. Han vet hvordan han skal få liv i et rom fullt av folk og motivere dem til å følge drømmene sine. Sammen har de skapt et solid fundament for en blomstrende forretning som stadig vokser.

Suksessen til dette teamet tok for alvor av i 2010, da Øistein og Stefan Patrik reiste til USA for å besøke Synergy WorldWide og møte selskapets ledere og suksessrike teammedlemmer, blant annet Double Presidential Mark Comer.

“Da vi reiste hjem, fortalte jeg Øistein at jeg nå satset 100 % på denne forretningen sammen med han,” sier Stefan Patrik. “Produktene er skapt for vanlige mennesker, med et ønske om å forbedre helsen deres. Kompensasjonsplanen, med Mega-Match, var den beste jeg hadde sett. Det var ikke mye salgsmateriell tilgjengelig i Europa da vi startet forretningen vår, men vi fikk alltid den støtten vi trengte og alle ønsket oppriktig å hjelpe oss. Det er en av de største fordelene ved å starte en Synergy-forretning.”

Øistein og Stefan Patrik har i forretningen fokusert på å sette seg mål og å nå dem, og de har lært hundrevis, om ikke tusenvis, å sette seg mål på en effektiv måte. Deres eksempel utgjør et fundament for måten Europas ledere lærer sine distributører å arbeide hver dag. De siste årene har de arbeidet utrettelig og har reist rundt og lært folk om Synergys fantastiske produkter og muligheter. Det har ikke vært lett, med de ville ikke byttet denne tiden med Synergy mot noe annet. De har oppnådd økonomisk frihet og reiser verden rundt og får venner for livet.

“Dersom du ønsker å forandre livet ditt, dersom du ønsker å bli noe du ikke har vært før, så er dette en mulighet til å bli den personen,” sier Stefan Patrik. “Du jobber når du har lyst til å jobbe, der du vil og med de menneskene du liker å være sammen med. Du kan ta styringen over ditt eget liv. Jeg kaller det Synergy-livsstilen.”

Øistein og Stefan Patrik er takknemlige for støtten fra sponsor Martin Østvang og overfor alle på teamet deres som har viet seg til Synergy WorldWide og gjort det mulig for disse to nye medlemmene i Million Dollar Club å avansere i selskapet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us