Nye Synergy-presentasjoner er tilgjengelige!

Synergy har laget nye presentasjoner som gjør forretningspresentasjonene dine dynamiske, enkle og lokkende. Del Synergys produkter, muligheter og budskap enkelt og med stolthet ved bruk av Synergys First Look-presentasjon og presentasjonsark. Og få forretningen din til å vokse.


Synergys First Look-presentasjon

Vi introduserer en ny og trendy Synergy-presentasjon med fengslende bilder, som vil hjelpe deg med å fortelle din Synergy-historie på en effektiv måte. Som forretningsbygger er du engasjert i å spre budskapet om Synergy WorldWide, og nå har du et allsidig hjelpemiddel som er flott å bruke som presentasjon overfor enkeltpersoner eller i en gruppe.

LAST NED SELVE PRESENTASJONEN
LAST NED EKSEMPELMANUS

I denne presentasjonen er det minimalt med tekst på hvert bilde. I stedet er bildene en veiledning for presentatøren og gjør tilhørerne mer fokusert på det budskapet du velger å formidle i ord. For nye presentatører som kanskje blir nervøse av tanken på å bruke bilder med så lite tekst; ta det med ro! Vi har laget et eksempelmanus som dere kan lære å bruke. Du kan laste ned dette manuset som en PDF-fil. Det ligger også som notater i selve presentasjonen. Vi forventer ikke at presentatørene skal lære presentasjonen utenat eller at de skal holde seg strengt til manuset. Manuset er bare et eksempel, en veiledning og et verktøy for å øve seg. Til syvende og sist er praksis nøkkelen til suksess med både denne og andre presentasjoner.

Ved bruk av denne presentasjonen vil en erfaren Synergy-presentatør kunne hjelpe andre til å forstå Synergys budskap om å etterlate en arv. Du presenterer selskapets dedikasjon til vitenskap og utvikling av kosttilskudd av aller høyeste kvalitet. Du introduserer Synergys topprodukter og gir en oversikt over vår lukrative Mega-Match kompensasjonsplan. Hvorfor kan Synergy WorldWide være akkurat det jeg har lett etter? På slutten av presentasjonen vil du være i stand til å svare på dette spørsmålet i full trygghet.

Synergy presentasjonsark

Del fordelene ved Synergys innovative forretningsmuligheter ved hjelp av denne korte og visuelle presentasjonen, og start en meningsfull samtale om hvordan Synergy kan forandre liv. Uansett om samtalepartneren din ønsker seg en fulltidsjobb hos Synergy eller bare ønsker en ekstrainntekt, vil dette presentasjonsarket illustrere flere grunner til å la Synergy bli en del av livet, på det nivået som er riktig for dem.

LAST NED HER

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us