Spotlight på Elite Honors


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I september kvalifiserte 330 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 330 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:


Ingibjörg Zoëga, Bronse, Island
“Go Elite-kampanjen belønner deg, men samtidig utfordrer den deg til å endre din tilnærming til forretningen. I begynnelsen var ingen interessert i å høre om produktene eller muligheten. Jeg forstod at for å lykkes måtte jeg forandre min egen holdning og hvordan jeg sa ting. Jeg fikk positive resultater straks jeg hadde justert metodene mine. Jeg fokuserte på nye kunder og på å beholde en positiv innstilling. Jeg forstod hvor enkelt det faktisk er når du har den riktige innstillingen! Jeg begynte å forstå meningen bak "Live, Learn, Love and Leave a Legacy.""

Salme Ala-Heikkilä og Reijo Ojanen, Team Director, Finland
“Jeg elsker hvordan Elite Honors-systemet har motivert hele teamet vårt. Denne metoden gir nye teammedlemmer raskere en høyere inntekt, samtidig som de bygger en langsiktig forretning. Teamet mitt har samarbeidet for å hjelpe hverandre med å nå nye pin-nivåer og individuelle mål som leder mot økonomisk frihet.”

Claudia Ziemke-Wald og Michael Wald, Team Elite, Tyskland
“Å bygge et vellykket nettverk innenfor nettverksmarkedsføring krever langsiktige planer og mål samt et stabilt fundament. Det handler om å etablere gode relasjoner og ikke bare å prøve å bygge så hurtig som mulig. Elite Honors-kampanjen gir teammedlemmene raskt en belønning for arbeidet de gjør, men det er mye viktigere å bygge en forretning basert på stabilitet og varighet. Når vi skaper relasjoner til mennesker som leter etter produkter som våre, og presenterer selskapet for dem, skaper vi en base av fornøyde og lojale kunder som kommer tilbake gang på gang.”Klikk her for å få vite hva som kreves for å bli Elite Honors-kvalifisert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us