Godt Nyttår, Synergy WorldWide!Jeg tror dere ser like mye frem til å begynne å jobbe i 2016, som jeg gjør. Deres besluttsomhet, tillit og ønske om å gjøre en forskjell, gjorde 2015 til enda et suksessår for Synergy WorldWide. Og jeg vet det samme gjelder for 2016. Som selskap har vi lederne, produktene og verktøyene som skal til for å nå de aller høyeste målene. Dersom du ikke allerede har satt deg mål for 2016, er det på tide å skrive dem ned og dele dem med teamet ditt. Skap et ansvarssystem, og gjør deg klar for suksess.

Fra september til november 2015 fikk jeg anledning til å delta på Synergy Summits over hele verden. Det var en glede for meg å få gratulere så mange teammedlemmer som hadde nådd et nytt pin-nivå, noe som tydelig viser at vi har suksess i alle markeder. Jeg vil gratulere hver og en av dere som oppnådde rangopprykk i fjor. Jeg vil spesielt vise min anerkjennelse overfor dem som har rykket opp på executive-nivå etter Summits i 2014:

Presidential Executive
Kim Young Cheon, Korea
Ni Nyoman Pariani & Nyoman Soma Legawa, Indonesia

Diamond Executive
Hakan Cetin, Austria
Jin Chul Kim, Korea
Ji-Young Yoon, Korea

Emerald Executive
Jeong Yoo Tae, Korea
Kamphol Preechasirichok, Thailand

Pearl Executive
Susanne and Thorsten Kupske, Germany
Giuseppe Lucio, Italy
Jeon Chang Hui, Korea
Him Young Mi & Kim Ho Joong, Korea
Elfriede Tappauf, Austria
So Ming Bang, Korea
Edward Ahn, Korea
Tatsuaki Hatano, Japan
I Wayan Pardika Rusiama, Indonesia
Satomi & Hiroshi Yoshida, Japan
Nipon Rungraweesrisasithorn, Thailand
Eun Sim Kim, Korea


Disse rangopprykkene er et tydelig tegn på sunne markeder. Over hele verden utvikles det nye ledere som bidrar til å styrke Synergys ry og posisjon i markedet. Jeg setter stor pris på hver og en av disse lederne, som leder markedet sitt og dette selskapet med energi og lidenskap.

Jeg vil sitere Mark Twain; “Om tyve år vil du angre mer på tingene du ikke gjorde enn på tingene du gjorde. Så kast trossene. Seil bort fra den trygge havnen. Fang passatvindene i seilene dine. Utforsk. Drøm. Oppdag."

Jeg vil be deg om noe ved inngangen til dette året. Tenk på da du sluttet deg til Synergy WorldWide – for dager, måneder eller år siden. Hva var drømmen din? Hvordan føltes det den første dagen? Ingen kan vokse uten utfordringer, så du kan regne med at de vil komme. Men du må aldri miste målet ditt av syne og aldri gi opp drømmene dine. Gjennom hardt arbeid, standhaftighet og optimisme kan vi greie alt vi bestemmer oss for. Så i 2016 oppfordrer jeg deg til å utforske, drømme og oppdage ditt sanne potensiale. Dette året vil være viktig for dette selskapets fremtid, og vi trenger deg som en del av det.

Med alle gode ønsker,

Dan Norman
President
Synergy WorldWide

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us