5 ting å si farvel til i det nye året

Finn frem partyhattene og papirfløytene; det er snart 2016! Som gründere og teammedlemmer holder dere sannsynligvis på å sette mål for dere selv og teamet for neste år, som en forberedelse til et fruktbart, nytt år. For å oppnå best mulige resultater må man sette seg oppnåelige mål og deretter lage en handlingsplan som får en til å holde fast ved målene.

Det er estimert at 24 % av dem som setter seg skikkelige mål, holder på nyttårsforsettene sine lenger enn bare et par uker. Vær en del av den gruppen som seirer i 2016. Oppnå suksess ved å kvitte deg med disse fem tingene, som er ødeleggende for forretningen din:

Rot

Som Synergy-distributør arbeider du kanskje hjemmefra. Har du papirstabler på skrivebordet og masse ting overalt? Er forretningsmateriellet ditt spredt rundt i huset? Dersom svaret er “ja,” er det på tide å rydde! Forskning viser at ryddige og organiserte rom gir økt produktivitet. Når du rydder arbeidsplassen din fysisk, vil du oppdage at tankene også blir ryddigere, og du vil greie å jobbe mer effektivt.

Bortkastet tid

Nå for tiden er det litt for enkelt å miste verdifull tid ved å sitte i timesvis og se på favorittprogrammene på TV, spille dataspill eller surfe på smart-telefonen og lokkende sosiale medier. Den digitale verden er skjønn og farlig. Pass på at du har gjort alt på listen over dagens gjøremål før du belønner deg selv med avslappende internettsurfing og scrolling på Facebook.

Negativitet

Din indre stemme har en subtil, men sterk innflytelse på hvor mye du greier å oppnå. Dersom du sier til deg selv at du ikke vil greie å nå et mål, så har du allerede mislyktes. Omgi deg med positive mennesker som tror på deg. Tilgi deg selv når du gjør feil. Dersom du har en skuffende uke, skal du se frem til neste ukes muligheter. Dersom du prøver å være optimistisk hver dag, i alle situasjoner, vil mennesker trekkes til deg, og din positive innstilling vil gi deg håp for fremtiden.

Skyld

Livet ville vært for enkelt dersom alt gikk som du ønsket. Det du strever med kan bidra til at du utvikler ferdigheter som gjør deg verdifull og unik. Når du er i vanskelige situasjoner, bør du ta ansvar for feilene dine og rette opp i dem så raskt som mulig. Ikke legg skylden på andre eller på omstendigheter som du mener lager vansker for deg. Det skaper en negativ stemning som vil kvele forretningen din. Slutt å utpeke syndebukker, og begynn heller å jobbe diskret med problemene.

Utsettelse

I begynnelsen kan nye mål være harde å fordøye. De kan være skremmende og kan føles uoppnåelige. Da kan det føles tryggest å utsette ting til i morgen. Og før du vet ordet av det, har det gått en måned, og du har ikke kommet ett steg nærmere målet. Dette er den beste oppskriften på å mislykkes. Begynn veien mot et mål med små skritt. Planlegg morgendagens aktiviteter om kvelden, og sett i gang med å jobbe tidlig om morgenen. Når du tar noen få små eller store skritt i riktig retning hver dag, vil du til slutt nå målet ditt.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us