IRONMAN-DELTAKER TRIUMFERER MED SYNERGYS PRODUKTER


På en overraskende kald og vindfull dag i Tempe i Arizona, sprang ett av Synergys teammedlemmer, 51-årige Xavier Marin, ut i Tempe Town Lake sammen med hundrevis av toppatleter for å delta i sin første IRONMAN triatlon på 10 år.


“Starten på svømmeetappen er helt vill,” sier Xavier. “Det er så mye spenning, så mye energi. Folk dytter hverandre unna. Da jeg kom opp av vannet, gledet jeg meg til å sette meg på sykkelen. Jeg følte meg sterk under sykkeletappen og stabil og sikker under løpsetappen.”

Tretten timer og 11 minutter etter start kunne Xavier triumferende krysse mållinjen i IRONMAN Arizona, etter å ha svømt 4 km, syklet 180 km og løpt 42 km.

Deltakerne har ikke lov til å få støtte utenfra, heller ikke via hodetelefoner, og det gjør IRONMAN til både en mental og fysisk prøvelse. De 3 kiloene Xavier gikk ned i vekt under konkurransen, er et bevis på det siste.

Til tross for sludd og regn greide Xavier å holde samme fart som han gjorde i en halv Ironman han fullførte noen måneder tidligere. Han greide til og med å slå sin beste tid med 2 timer, noe som beviser at man kan oppnå optimal helse i en hvilken som helst alder. Xavier er foredragsholder, livscoach og hovedentrepenør og vet hvordan man gjør visjoner til virkelighet her i livet.

“For ett år siden bestemte jeg meg for å komme i mitt livs beste form,” sier Xavier. “Jeg har vært i god form tidligere også, men har ikke vært så opptatt av ernæring. Hele det året jeg trente til Ironman, brukte jeg SLMsmart måltidserstatning, V3-systemet og e9.”

Xavier sier han ble tregere i slutten av 40-årene og trodde han begynte å bli gammel. Da Xavier begynte å bruke Synergys produkter oppdaget han at han fikk bedre utholdenhet, energi til å presse kroppen til høyere fart, og bedre restitusjon etter trening, noe som fikk ham til å tro at han tidligere hadde manglet viktige næringsstoffer.

Da Xavier pakket på konkurransedagen, var e9 og ProArgi-9+ høyt prioritert. Han tok ProArgi-9+ og e9 før konkurransen og deretter hver 3. time gjennom de neste 13 timene.

"Kroppen er fantastisk," sier Xavier, "du må bare gi den det den trenger". Det finnes folk i Xaviers alder som forteller seg selv at de begynner å bli gammel. Før konkurransen spurte flere ham; "Er du sikker på at du klarer dette?" Og han fortalte dem at det ikke kom på tale å ikke klare det.

Xavier vil tilføye sin Ironman-historie til alle de andre historiene han bruker for å inspirere andre til å våge å gjøre det de vil i livet.

“Nå ønsker jeg å fortelle alle der ute at Synergys produkter også er supre for idrettsutøvere,” sier Xavier. “Disse produktene gir merkbare fordeler til både profesjonelle idrettsutøvere og amatører. Dersom du er en idrettsutøver som ønsker å yte bedre, vil Synergys produkter hjelpe deg med å opprettholde energinivået og vil gi større utholdenhet og bedre restitusjon.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us