NY TEAM DIRECTOR: JAMES BOOTH


James Booth, irsk boksemester og kampsportutøver i 20 år, har vært opptatt av ernæring i mange år. Han oppdaget Synergy i 2010 og fant raskt ut at selskapets dedikasjon til kvalitet og optimal ernæring stemte med det han hadde ment hele livet. I november 2015 oppnådde Synergy-forretningen hans, M.N.B. Group, pin-nivået Team Director.

Det er tydelig at uansett hva James engasjerer seg i, om det er forretninger eller idrett, så vet han hvordan man gjør det. Da han begynte med kampsport, bestemte han seg for å oppnå svart belte. Da han ble registrert som Synergy-distributør, bestemte han seg for å nå executive-nivå. I dag er han Team Director og godt på vei mot dette målet.

“Når en eldre kar som jeg kan nå dette nivået, burde yngre mennesker kunne gjøre det enda bedre,” sier James. “Det spiller ingen rolle hva slags utdanning du har, hvor du bor eller hvilken etnisk bakgrunn du har. Dersom du har lidenskap og engasjement, kan du lykkes stort i denne bransjen.”

Mye av det James lærte under sin boksekarriere, har han tatt med seg videre i livet, og det har formet ham som menneske. Han sier at han som bokser lærte hvor viktig det var å bygge et fundament. Nybegynnere hopper ikke inn i ringen den første uken og forventer å vinne. Det ville tvert imot være risikabelt. Dette gjelder også når man bygger en Synergy-forretning. Det kan ta en stund å bygge et fundament for forretningen, men når det er etablert, er det ubegrensede muligheter for suksess.

James går ikke i ringen lenger, men han er like opptatt av ernæring som før. Han mener samfunnet er overfokusert på alder, selv om alder egentlig ikke betyr noe. Den som sier til seg selv at han er gammel, vil virke gammel og vil slutte å utvikle seg. Men James har tenkt å leve til han er minst 100. Han husker at faren hans sa at når man slutter å drømme, er man ferdig.

James reiste nylig til Synergys hovedkvarter sammen med sin forretningspartner dr. Anthony Oketah, for å se på det nye Hughes Center for Research and Innovation, som han sier “slo knock-out” på dem. Både James og dr. Oketah har ment at Synergy representerer fremtidens helse, og besøket ved Hughes Center bekreftet det.

“Livet mitt har blitt helt forvandlet etter at jeg sluttet meg til Synergy,” sier James. “Jeg får betalt for den innsatsen jeg legger i arbeidet. Nettverksmarkedsføring ligner på gruvedrift. I starten graver og arbeider du hver dag for å finne det du leter etter, men hvis du ikke gir deg, vil du til slutt finne gull.”

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us