HOLD FORRETNINGEN I GANG I JULEN


Det er snart jul, og det betyr selskaper, gaver og kvalitetstid med familie og venner. Ikke sett Synergy-forretningen din på vent. Når du er i hyggelig lag, kan du benytte anledningen til å snakke varmt om selskapet du representerer, samtidig som du styrker relasjonene til andre. Her er noen tips til kreative måter å markedsføre Synergy-forretningen din på og å takke dine lojale Synergy-kunder.

Send julekort 

Alle setter pris på å bli husket på denne tiden. Send et hyggelig julekort til eksisterende og potensielle kunder og teammedlemmer. Det er en fin måte å vise kundene dine at du setter pris på dem og å holde kontakt med potensielle teammedlemmer og kunder. Pass på å skrive noe personlig til hver enkelt.

Del ut Synergy-prøver

I tillegg til julekort kan du sende Synergy-prøver. Det er en flott måte å introdusere kundene for nye produkter som de kanskje ikke har prøvd enda. Du kan også gi bort julestrømper med Synergy-prøver. Vær kreativ og bind pakkebånd rundt noen prøver, eller pakk dem inn som en liten julegave.

Arranger et møte med julestemning

Arranger et hyggelig førjulsmøte for å få teammedlemmer og kunder i julestemning. Del ut Synergy-produkter i premie til dem som inviterte flest personer til selskapet. Server matretter basert på SLMsmart-oppskrifter for en festlig Synergy-touch.

Doner penger til en god sak

Inviter teamet ditt til en julekonkurranse til inntekt for en god sak, eller delta på veldedighetsarrangementer. Når dere samarbeider på denne måten, bygger dere enda sterkere relasjoner og viser prinsippet "Etterlat en arv" i praksis ved å donere penger eller vise omsorg for andre mennesker. Mottakerne vil sette pris på det, og nye mennesker vil oppdage Synergy og våre verdier.

Gi kundene noe ekstra

Gi dem litt mer til jul. Bestill Synergy-merkede artikler, og gi en lite julegave til kunder som takk for at de er kunder hos Synergy. Du kan velge blant en rekke produkter, som armbånd, kulepenner, minnepenner, almanakker, shaker-flasker med mer. Kjøp artikler ved å klikke her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us