Etterlat en arv gjennom nestekjærlighet


Da Dan Higginson grunnla Synergy WorldWide i 1999, hadde han en klar visjon av hva dette selskapet skulle representere. Han ønsket at mennesker som sluttet seg til Synergy, skulle ha hjertet med seg. Han ønsket å gjøre en forskjell i verden og å gi andre en mulighet til å etterlate en arv av helse og økonomisk frihet.

Det er en perfekt tid på året til å tenke på hvordan du kan hjelpe mennesker som sliter. Mange teammedlemmer har tenkt på hvordan de kan gjøre en forskjell og har forandret mange liv gjennom handlingene sine. Hva kan du gjøre for å etterlate en arv av nestekjærlighet? Fokuser på det du kan gjøre. Begynn med små steg. En god handling er aldri bortkastet.

Dersom du ønsker å gi tilbake, kan du for eksempel donere til Synergys partner 5 Star Legacy Foundation, som har som formål å lindre lidelse hos barn, og deres familier og samfunn, ved å bryte fattigdomssyklusen gjennom lese- og skriveopplæring, stipend for høyere utdanning og selvrealisering gjennom entrepenørskap.

Historier fra teammedlemmer over hele Europa har vist at Dans visjon har blitt en daglig realitet. Her er noen av dem:

Dora Debeljak, Slovenia

Før jul donerte Dora penger gjennom en lokal veldedighetsorganisasjon som ble grunnlagt av Team Directors Bostjan Pilej og Irena Kladivar for å gi mat, klær og håp til dem som sliter ekstra i høytiden. Dora og andre slovenske teammedlemmer samlet inn 1500 Euro som ble brukt på 100 matkurver til fattige familier. På grunn av disse teammedlemmenes beslutning om å hjelpe, fikk 33 familier, som ellers ville gått sultne i julen, en gave som inneholdt alt de trengte for å lage en deilig julemiddag.

Mirva Martikainen, Finland

Mirva, en sykepleier som har vært Synergy-distributør i fire år, opplevde sitt beste forretningsår i 2015. For å feire sin og teamets suksess med Synergy WorldWide bestemte Mirva seg for å donere noe til et lokalt barnesykehus. Hun fikk laget en liste over ting i forskjellige priskategorier som Finlands barnesykehus har behov for. Hun bestemte seg for å kjøpe en hvilestol for kreftsyke barn, så de har en komfortabel plass å hvile mens de får infusjonsbehandling. Mirva vil donere oftere og øke beløpet etter hvert som hun fortsetter å bygge forretningen sin og oppnår større økonomisk suksess.

Paul, Kate og Saxon Flint, Storbritannia

Teammedlemmene Paul og Kate er fulltids-supportere av sin ambisiøse og godhjertede sønn Saxon, en 9-åring som har gjort det til en hobby å samle inn penger til trengende. Hans siste prosjekt er å samle inn penger til skolegang for 10 barn i Mpongwe i Zambia. For bare 1200 pund får disse barna skolegang og et måltid per dag i ett år. Saxon samler også inn penger ved å bake kjeks og kaker som han selger.

Vi er rørt over alle gode handlinger, både små og store, som hver dag blir utført av Synergys teammedlemmer. Fortsett å forbedre liv gjennom én god handling om gangen, og du vil oppleve den største rikdom livet kan by på.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us