Melding fra General Manager: Gjør dere klare for 2016!


Desember er en av de beste månedene i året av så mange grunner. Å hygge seg sammen med dem vi er glade i, å oppleve julens giverglede og å få anledning til å reflektere over året som har gått og tenke på året som kommer; det er noen av grunnene til at julen er så verdifull for meg og utallige andre.

Jeg har reflektert over mine opplevelser og prestasjoner i 2015, og du har sikkert reflektert over dine. Ett av høydepunktene var at jeg fikk den utrolige muligheten til å bli General Manager for Finland, Norge, Sverige, Danmark og Island. Jeg har reist overalt og møtt mange fantastiske mennesker. Jeg har gledet meg over det gode vennskapet jeg har med mange av dere, og over samarbeidet jeg har deltatt i som skal bidra til at våre markeder vokser.

I tillegg til din personlige fremgang i år, har det vært mange europeiske høydepunkter som gjør 2015 til et uforglemmelig år. Vi hadde en imponerende høy deltakelse fra de skandinaviske teamene under Summit 2015 i Roma. Budskapet som Synergys ledere delte med tilhørerne i salen, gjorde stort inntrykk. Inntjeningsmodellen Elite Honors og Go Elite-kampanjen ble introdusert for å gi nye og gamle teammedlemmer et økonomisk veikart for suksess. Elite Honors Club har vokst hver måned, og nå når vi har hatt noen måneder på oss til å forstå og teste ut Elite Honors-systemet, er vi klare til å gå inn i 2016 som fryktløse forretningsbyggere.

Det er allment kjent at rekruttering er ryggraden i nettverksmarkedsføring, men Elite Honors lærer oss at den beste måten å få fullt utbytte av kompensasjonsplanen på, er ved å samtidig satse på å bygge en kundebase. Siden vi som selskap har som mål å tilby reelle helseløsninger, basert på høy kvalitet på ingredienser og testing, har vi mulighet til å gi millioner av mennesker den gaven det er å ha optimal helse. Dersom du fokuserer på denne oppgaven, vil du få motivasjon og inspirasjon til å hjelpe andre til bedre helse, og det vil på sin side skape en innbringende kundebase. Og husk at lojale kunder ofte blir Synergy-distributører.

Det er bare noen uker til kickoff 2016, og jeg håper alle har bestemt seg for å delta! Disse møtene er så verdifulle, og det finnes ingen bedre måte å starte et nytt år med Synergy. Deltakelse på ditt lands kickoff vil gi deg den driven du trenger for å sette i gang og jobbe mot målene dine.

Her er datoene:

22.-23. januar: Kickoff 2016 i Helsinki, Finland
29.-30. januar: Kickoff 2016 i Oslo (for både svenske og norske teammedlemmer)
6. februar: Kickoff 2016 i Reykjavik, Island

13. februar: Kickoff 2016 i København, Danmark

I tillegg til kickoffs har vi Elite Honors-treninger, Fast Start-treninger, Bronze Camps, Gold Camps, Team Leader Camps og eksklusive eventer, blant annet Team Manager Academy, Summit 2016 i Wien og Legacy Retreat. Eventer hjelper teammedlemmene til å gjenoppdage sin tro på selskapet, sin pasjon for å hjelpe andre og sine personlige drømmer.

Min hovedoppgave som General Manager er å støtte innsatsen deres og å hjelpe dere til å lykkes. Jeg er spent på å se hva neste år vil by på. Jeg ser mye moro på gang og tror det vil bli satset hardt på å bygge Skandinavia inn i neste vekstfase.
God jul!

Benjamin Clarholm-Anton
General Manager, Skandinavia

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us