Registrering for Summit 2016 åpnes 1. mars!


Registreringen for Synergy Summit i Wien åpnes én måned tidligere enn planlagt på grunn av stort engasjement i Europa!

Registreringen for Summit 2016 vil bli offisielt åpnet tirsdag 1. mars 2016 kl. 9:00.

I tillegg opprettholder vi registreringsprisen som ble tilbudt under Kickoff – der deltakerne fikk mulighet til å registrere seg for Summit for 79 Euro! Denne lave prisen gjelder fra 1. – 31. mars. Prisen øker til 99 Euro 1. april.

Over 700 har allerede forhåndsregistrert seg, så vær rask og sikre deg en plass på dette spektakulære eventet!
Alle Kickoffs som ble arrangert i Europa på nyåret, fylte teammedlemmene med entusiasme for det som vil bli et historisk Summit i Wien denne høsten. Det er på grunn av denne entusiasmen vi har utvidet registreringsperioden og redusert prisen i en begrenset tidsperiode. Vi sees i Wien!

HVORFOR WIEN?

Wien er en fascinerende by som står som et symbol for prakt og innovasjon og som er full av kunstneriske og kommersielle attraksjoner. Mange innovatører og kunstnere har levd i Wien, blant annet Gustav Klimt, Sigmund Freud og Wolfgang Amadeus Mozart. De har inspirert utallige mennesker. De var så innovative og har hatt så stor innflytelse innen sine respektive felt, at navnene deres er blitt synonyme med fremskritt.

Vi oppfordrer deg til å bli med oss til Summit 2016 i Wien og videreføre denne byens ånd av innovasjon og utvikling gjennom Synergys WorldWides livsendrende muligheter.

La Wien være stedet der du starter på ditt livsverk!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us