Norske teammedlemmer sykler for Synergy


En gruppe teammedlemmer fra Synergy Norge som ble inspirert av IAM Cycling, gikk sammen og startet sitt eget sykkellag i jakten på bedre helse og for å spre Synergys budskap. Det hele startet med en enkel utfordring som Presidential Executive Mads Østvang gav teamet sitt om å fullføre Trysilrittet, et kjent sykkeløp i Norge.

I løpet av sommeren har teamet, delvis ledet av Emerald Executive Stefan Patrik Kristoffersen, utviklet en lidenskap for sykling. Fra juni til august konkurrerte laget i tre løp ikledd IAM Cycling-trøyer som ble donert av profflaget IAM Cycling, som Synergy er offisiell sponsor for.

Seks teammedlemmer fullførte Trysilrittet gjennom Trysils vakre fjellandskap. Stefan Patrik sa at én av de fremragende medlemmene av laget er 70-år gamle Olav Hindseth, som fullførte det 75 kilometer lange Trysilrittet mye raskere enn mange av de yngre konkurrentene.  Teamet ser frem til å gjenta dette løpet neste sommer og til å få med seg så mange Synergy-teammedlemmer som mulig for å skaffe penger til 5 Star Legacy, en ideell organisasjon Synergy samarbeider med.

Norske teammedlemmer er svært engasjert i Leave a Legacy-oppdraget, og deltok i og fullførte ActivAgainst Cancer OsensjøenRundt, et sykkelløp på 61 kilometer som ble startet for å skaffe penger til sykehus som behandler barn som kjemper mot kreft.

Nylig deltok 12 av teammedlemmene i det lengste løpet sitt til nå, det 86 kilometer lange Birkebeinerrittet, som er Norges største sykkelløp. Teammedlemmene som deltok, brukte Synergy-produkter til å styrke seg på før og under løpet og til å komme seg etter at de krysset mållinjen.

Vi applauderer alle disse teammedlemmene for deres proaktive deling av Synergys budskap ved å delta på helse- og veldedighetsinspirerte arrangementer og aktiviteter!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us