Ny Team Elite—James Booth


James har vært irsk mesterbokser i 17 år og har drevet med kampsport i 20, som er grunnen til at han vet hvor viktig god ernæring er for optimal ytelse. Etter at han oppdaget Synergy i 2010, fant han fort ut at selskapets engasjment når det gjelder kvalitetsmessig ernæring var den samme som hans egen. Som konkurransebokser jobbet James for å utmerke seg i sin idrett, og nå jobber han for å gjøre det samme i forretningene sine. James har klatret stødig på Synergys suksesstige og ble i august Europas nyeste Team Elite.

Det er tydelig at uansett målet James setter seg, enten det dreier seg om forretninger eller idrett, så vet han hvordan han skal få ting gjort. Da han begynte med kampsport, bestemte han seg for at han ville ta svart belte. Da han registrerte seg som Synergy-distributør, bestemte han seg for å bli toppleder. Nå, som Team Elite, er James godt på vei mot å nå det målet.

Selv om James ikke går i ringen lenger, har han fremdeles det samme fokuset og den samme mentaliteten som hjelper ham med å lykkes. Mange av de tingene James lærte i boksekarrieren er fremdeles med ham. En spesifikk lærepenge har blitt hengende med ham gjennom årene, og det er viktigheten av å etablere et solid grunnlag, både i boksing og i forretninger.

James sier at utøvere som ikke har drevet med boksing før ikke hopper i ringen i løpet av den første treningsuken med forventinger om å vinne. Å gjøre det ville sannsynligvis utsette dem for en viss grad av fare. Dette konseptet gjelder også med tanke på å drive en Synergy-forretning. Det kan ta litt tid å utvikle grunnlaget, men når det er etablert er mulighetene for suksess endeløse.

“Livet mitt har blitt helt forandret i de fem årene jeg har jobbet med Synergy,” sier James. “Jeg får betalt for den innsatsen jeg legger i arbeidet. Nettverksmarkedsføring ligner veldig mye på gruvearbeid. I starten bruker du mye tid hver dag på å grave etter det du er på jakt etter, men til slutt, hvis du fortsetter å grave, så vil du finne gull.”
CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us