Ny Diamond Executive: Bart Woodcook


Gratulerer til Synergys nyeste Diamond Executive Bart Woodcook!

Før han ble en av Synergys toppledere brukte Bart mange lange timer på å lage spesialtilpassede garderobeskap i Seattle. Det var i løpet av denne tiden at han fant ut hvor viktig tid og oppofrelse er for å oppnå suksess.

Siden dagene med skapbygging har Bart opplevd at det han lærte i yrket sitt har hjulpet ham med å lykkes innen nettverksmarkedsføring. Å holde en direktesalgsvirksomhet i live krever god arbeidsmoral, ufravikelig lojalitet til teamet og vedvarende lidenskap for et selskaps produkter, og alt dette beskriver hvordan Bart drev virksomheten sin i delstaten Washingon. Da Bart startet Synergy-virksomheten sin, var det problemfritt å anvende disse prinsippene fordi han hadde funnet den riktige virksomheten å støtte.

Bart er en viktig bidragsyter til Synergys samlede suksess, og organisasjonen hans har vært viktig for Synergy Europes eksplosive vekst opp gjennom årene. Under oppstarten med hektiske og spennende år hos Synergy, reiste Bart fra hjemmet sitt i Buckley i Washington til ulike steder i Europa for å utvide og støtte virksomheten. Den stadige reisingen fram og tilbake mellom Europa og USA førte til at Bart kjøpte drømmehuset sitt i Spania for å være nærmere teamet sitt. Det er på grunn av Barts ubøyelige lojalitet og innsats at han har oppnådd tittelen Diamond Executive og er et steg unna å bli Synergys neste Presidential Executive.

Synergy-ledere setter forholdet de har med Bart høyt og er overbevist om at han kommer selskapet til stor nytte som global leder. Virksomheten hans er bygget på prinsipper som tillit, ærlighet og gjensidig respekt, og hans lidenskap for Synergy skinner igjennom hver gang han presenterer selskapets muligheter til nye mennesker.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us