BACK TO BASICS-SEMINAR I MAI


Bli med Synergy WorldWide på et enestående seminar 5.-7. mai d.å. i vakre Jesolo, Italia! Denne feriebyen ved havet, en naboby til vakre Venezia, blir  den perfekte settingen der teammedlemmene samles for å lære om systemer, programmer og produkter som vil øke mulighetene for suksess over hele Europa. Registrer deg i dag for å sikre deg en plass!

Seminaret Back to Basics vil fokusere på grundig opplæring og spesielle presentasjoner, der Synergy-ledere deler hemmelighetene bak sin suksess med deg. Kom å dra fordel av dette seminaret og bruk Synergy-ledernes samlede erfaringer og kunnskap til å ta Synergy-bedriften din til neste nivå.


DETALJER:
Hvor: Jesolo, Pala Arrex, via Aquileia 1, 30016 (i nærheten av Venezia, Italia)
Når: 5.-7. mai, 2017
Pris: EURO 79 (som blir trukket fra Synergy-kontoen din)

TIMEPLAN:
5. mai - VIP-middag, kun for inviterte gjester (se kvalifikasjoner nedenfor)
6. mai - Kurs I og II: Opplæring hele dagen
7. mai - Kurs III: Halv dag med opplæring kl 8.00 - 13.00

VIP MIDDAG:

VIP-middagen til Back to Basics vil tilby fantastisk mat og enda bedre selskap, levert gratis av Synergy WorldWide. Kvalifiseringsperioden for denne opplevelsen er fra oktober 2016 til mars 2017.

Kvalifiseringskravene er:

1. Avansement til Team Manager, eller
2. Vedlikeholde din høyeste tittel i minimum en måned i løpet av kvalifiseringsperioden.

Hvert teammedlem som kvalifiserer seg til VIP-middagen kan ha med seg en gjest – enten en ektefelle, en partner, eller en forretningsforbindelse med tilknytning til den aktuelle bedriftskontoen. Synergy vil gi flere detaljer rundt VIP-middagen til de kvalifiserte deltagerne etterhvert som Back to Basic-seminaret nærmer seg. I første omgang ønsker vi at du setter av 5. mai på kalenderen og setter deg som mål å bli Team Manager. Vi ønsker at du feirer med oss!

OM STEDET

Det er mange grunner til å glede seg til å besøke Jesolo, Italia, som destinasjon for Back to Basics-seminaret. For det første er Jesolo en adriatisk perle – strendene er uberørte, temperaturen i mai er behagelig varm (gjennomsnittlig 22 °C),  og atmosfæren er gjestfri. Kom og se selv hvorfor mange velger å legge vårens ferieturer til Jesolo.

I tillegg ligger Jesolo under en time unna de berømte kanalene i Venezia. Ta en gondol mellom historiske bygninger, besøk Markusplassen, utforsk Markuskirken, eller se Dogepalasset. Venezia er et av Italias mest ettertraktede steder. Pass på at du legger inn en dag til å besøke denne byen når du planlegger Back to Basics Synergy-reisen din.

Vi gleder oss til å se deg i Jesolo i mai. Merk kalenderen din og  gå «Back to Basics» for å bygge en mer lønnsom bedrift!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us