OPPLEV SYNERGY 2017


I år inviterer vi deg til å kvalisere deg for «Opplev Synergy» mer enn noen gang! Bli med oss til Salt Lake City i Utah, hvor du ved ankomst vil få en grundig innsikt i Synergy WorldWide og hva som gjør bedriften så unik. Du får besøke selskapets hovedkvarter, titte bak sceneteppet på Hughes Center for Research and Development, samt få omvisning ved Synergys produksjonsfasiliteter. Vi lover deg en uforglemmelig opplevelse!

HVORDAN KVALIFISERES JEG?


Tremåneders kvalifikasjonsperioden for 2017 starter nå! Du trenger bare å oppnå det følgende mellom januar og mars for å kvalifisere til denne opplevelsen:

1.     Oppnå et volum på minst 600 CV i Tracking Center 1 (TC1) hver måned
2.     Oppnå minst 600 CV i registreringer hver måned
3.     Oppnå minst 3000 CV i TC1-volum i løpet av de tre kvalifikasjonsmånedene
4.     Oppnå minst Silver Pin-tittel ved kvalifikasjonsperiodens utløp

HVA ER INKLUDERT I OPPLEV SYNERGY 2017?


Alle som kvalifiserer vil få alle utgifter dekket ved ankomst i Salt Lake City, Utah. Det inkluderer tre netter på et hotell, måltider, transport til og fra flyplassen, samt lokal kollektivtransport under oppholdet. Kvalifiserte personer må dekke flybillettene selv.


NÅR AVHOLDES OPPLEV SYNERGY 2017?


Opplev Synergy finner sted i juni 2017. Fullstendig reiseplan og nærmere datoer vil kunngjøres snart!

Som selskap ser vi allerede frem til å ta deg i mot. Dersom du har spørsmål om de ovennevnte kvalifikasjoner eller om Opplev Synergy-arrangementet generelt, kan du kontakte kundeservice eller General Manager for ditt område.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us