SUCCESS RETREAT


Tilbring fem netter og fire dager på Success Retreat med Synergy WorldWide, helt gratis! Ved å kvalifisere deg for dette, får du og en gjest (ektefelle, partner eller forretningspartner som du deler ditt TC med) en herlig blanding av avslapping, moro og trening ved et av Europas mest populære reisemål – Formentera, Spania!

OM FORMENTERA


Se for deg en øde øy med milevis av hvite strender omringet av glitrende og klart vann. Dette er Formentera, utenfor kysten av Spania. Formentera er Ibizas nærmeste nabo, og er ofte den foretrukne øya på grunn av mangel på folkemengder, den velbevarte naturen, og den utsøkte maten. Å oppleve Formentera er å nyte en av de aller beste reisedestinasjonene i verden, og Synergy ønsker å gjøre Formentera en realitet for Europas lovende ledere.

HVORDAN KVALIFISERER JEG?


Kvalifikasjonsperioden for Success Retreat er fra 1. januar til 31. desember, 2017 og kvalifikasjonskriteriene er som følger:


  1. Oppnå og/eller oppretthold minst rollen som Team Manager for 5 av 12 måneder
  2. Være Elite Honors Qualified 3 av 12 måneder
  3. Samle opp et minimum av 7200 CV på TC1

HVA ER INKLUDERT I SUCCESS RETREAT?


Alle utgifter er betalt! Dette inkluderer fly, transport til og fra flyplass, og måltider. Når du har kvalifisert deg, tar vi over for å gjøre deg vår toppprioritet!

I tillegg kan kvalifiserte team-medlemmer medbringe én gjest, definert som en ektefelle, kjæreste eller eller forretningspartner knyttet til kvalifiserende konto.

NÅR ER SUCCESS RETREAT? 


Success Retreat vil være i løpet av det andre kvartalet av 2018 (April – Juni). Datoene vil være endelige og publiserte i løpet av slutten av 2017.

Team Manager er en av Synergys første og mest sentrale lederroller. Oppnåelsen og vedlikehold av denne tittelen betyr at det er et solid fundament som kan støtte videre vekst i årene som følger. Gjør 2017 ditt år, og se frem til Formentera!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us