EU-toppkonferansen i Barcelona 2017


Årets hovedbegivenhet er kun måneder unna! Bli med Synnergy WorldWide i Barcelona mellom 28. september og 30. september, hovedkvarteret til Synergy Europe, for en dynamisk toppkonferanse ved sjøen.


Barcelona har blitt et produktivitetssenter for Synergy, ettersom ledere og teammedlemmer fra hele Europa har deltatt i viktige begivenheter i byen. Med toner fra både moderne profesjonalitet og livsglød, omfavner Barcelona mange av egenskapene Synergy streber etter å opprettholde. Se frem til en opplysende og spennende helg på toppkonferansen 2017!

PÅMELDING

Jo tidligere du registrerer deg, desto mer sparer du! Det er begrenset med plass, så sikre deg plassen din så raskt som mulig.

All personlig informasjon må inkluderes under påmelding på nett. Kortet som brukes med Synergy-kontoen din vil belastes når du har fullført påmeldingsprosessen. Hvis du ønsker å belaste et annet kort enn det som er knyttet til kontoen din, ringer du kundeservice umiddelbart etter at du har levert inn påmeldingsskjemaet, slik at du kan oppgi riktig kortinformasjon.

Påmeldingsplan

Morgenfugl 5. mai – 30. juni €99
Vanlig 1.juli – 31. august €129
Nytt teammedlem* 4. april – 31. august €99
På stedet 28. september – 30. september €149

Pris er per person og inkluder tilgang til alle begivenheter på toppkonferansen. Hotell og transport er ikke inkludert. Refusjoner tillegges et EUR 15 avbestillingsgebyr. Avbestillinger etter 31. august kan ikke refunderes. Billetter kan ikke overføres til andre.
*må registreres innen 30 dager etter opprettelse


Toppkonferansen er en av årets viktigste begivenheter – begivenheten vi venter hele året på å delta på. Hele året jobber vi hardt for å nå dette punktet, for å se tilbake på hvor det hele startet, og ta inn over oss det nye perspektivet vårt. VI har også overblikk som hjelper oss forutse hva som venter i fremtiden. Alt vi gjør her i Synergy handler om å nå toppen, inkludert Elite Health, den optimale helse.

Vi håper at alle vil stå ved vår side på toppen i september!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us