Synergy feirer 10 sunne årHvert år tester Interactive Health, Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine Products ansatte for å se hvor sunne de virkelig er.  Det viser seg at i all sunneste selskapene i USA! Og best av alt er dette de 10 året hvor Synergy og NSP har opprettholdt denne tittelen, som beviser at selskapets ansatte personlig brenner for livsstilen og produktene de selger hver dag. Kun 156 av 3,000 selskaper fikk denne tittelen i 2016.

Synergy fremmer en livsstil som forbedre livskvaliteten både internt og eksternt. Ansatte gjør Synergy produkter til en regelmessig del av deres sunne rutiner. NSP er vert for et antall helsefremmende begivenheter som både Synergy og NSP deltar i, inkludert Fitness Challenge, årlig 5K Fun Run, Veggie Challenge og Walktober. Selskapet er også vert for en årlig helsemesse og betaler de ansatte for deres gymmedlemskap.

“Vi gleder oss over å bli anerkjent 10 år på rad av Interactive Health,” sa Gregory L. Probert, formann og administrerende direktør for NSP og Synergy WorldWide. “Som et helseselskap bekrefter denne kjennelsen vår innsats for å dele velvære med verden, som starter med mennene og kvinnene som vi arbeider med. Det er en bekreftelse på engasjementet og karakteren av vår arbeidsstyrke, kvaliteten på våre merkeprodukter og vårt kall for å transformere liv over hele verden.”

Vi har som mål å fortsette å gjøre oss fortjent til denne tittelen hvert år idet vi arbeider oss mot Elite Health sammen med våre teammedlemmer og kunder.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us