Ny salgs- og markedsdirektør for Synergy Europe


Benjamin Clarholm-Anton, Synergys tidligere daglig leder for Nord-Europa, er utnevnt som Europas salgs- og markedsdirektør. Dette trådte i kraft 1. mai 2017.

Før han overtok denne stillingen, hadde Benjamin oppsyn med driften av virksomheten i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, og før det, fungerte han som salgs- og markedsføringsleder for Synergy Asia Pacific. Han har vært en verdifull ressurs for Synergy så langt, i sin oppgave med å drive og koordinere markedene i Nord-Europa. Han tar med seg verdifulle ferdigheter, høy arbeidsmoral og omfattende erfaring, som vil bli til stor nytte i hans nye rolle i Synergy Europe.

Benjamin har jobbet i internasjonale organisasjoner – som FN i Belgia, Uganda, Kenya og Haiti. I 2012 kom Benjamin til Oriflame Cosmetics, et europeisk direktesalgsselskap, der han jobbet med salgs- og markedsføringsprosjekter over hele Asia-Stillehavsområdet, inkludert Thailand, Laos, Kambodsja, Myanmar og Indonesia. Benjamin er født i Sverige og snakker flytende engelsk og fransk, i tillegg til svensk. Han har én mastergrader fra Universitetet i Uppsala i Sverige og én fra Universitetet i Connecticut i USA – den ene i statsvitenskap og internasjonale relasjoner og den andre i sosiologi.

Benjamin rapporterer direkte til Carmelo D'Anzi, som er visepresident for Synergy Europe.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us