Synergy sponser utøver som skal til Superior ChallengeSuperior Challenge er en av Europas største Mixed Martial Arts (MMA)-stevner og i år er kampoppsettet fylt med erfarne, kjente talenter, inkludert Synergy-sponsede utøver Malin Hermansson. Malin trener masse for å være forberedt til å kjempe for første gang i Superior Challenge 2.desember i Stockholm.

Kvinnenes MMA vokser raskt, og Malin er beæret av å bli invitert til å kjempe i et stevne med så mange imponerende utøvere som alle kjemper for den samme muligheten. Hun er takknemlig for utøvere som Ronda Rousey og Joanna Jędrzejczyk som har gitt kvinner i denne idrettsgrenen mye oppmerksomhet.

«Det er så mange badass jenter der ute idag,» sier Malin, og vi i Synergy mener Malin er en av dem.

Malin ånder for MMA og det har vært målet hennes i mange år å kjempe i et stevne som dette.

«MMA er den ultimate utfordringen både fysisk og mentalt,» sier Malin. «Sporten er i konstant endring og man vil alltid kunne lære nye ting og ha noe å jobbe videre med.»

Ved å se på roten til disse utfordringene, må Malin innrømme at den største utfordringen er henne selv. Det kreves masse selvdisiplin for å trene og spise riktig hver eneste dag. Hun må alltid yte sitt absolutt beste for å forbedre seg som en utøver og for å opprettholde optimal helse.

«Synergy-produkter har hjulpet meg masse i min kamp-karriere,» sier Malin. «Jeg bruker alle produktene og de er veldig viktig for meg. Jeg er 100 % seriøs når jeg sier jeg ikke ville vært i stand til å trene så hardt som jeg gjør uten disse produktene... Og restitusjon etter trening ville vært mye hardere.»

For øyeblikket trener Malin to ganger om dagen, der hun fokuserer på styrke og kondisjon på morgenen og trener MMA-teknikk på ettermiddagen. For å forberede seg til Superior Challenge, drar Malin til Bali for intensiv trening, noe hun mener er hva hun må gjøre for at hun 2. desember kan  å gi en skikkelig kamp.

Det er på tilstelninger som Superior Challenge at store organisasjoner, som Ultimate Fighting Championship og Bellator ser lovende talenter, og Malin er derfor spent på om dette stevnet vil åpne noen nye dører for henne.

Støtt Malin med å følge henne i konkurransen! Superior Challenge vil bli vist på Viaplay og Pay-per-view. Med Synergy-produktene som en konstant i sitt treningsregime, vil Malin ha styrke og utholdenhet til å konkurrere på topp.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us