Det nye Synergy nettstedet er live!


Vi er begeistret for å kunngjøre at Synergy WorldWides etterlengtede NYE nettside er offisielt live på new.synergyworldwide.com. Dette er en spennende milepæl, og vi gleder oss til å dele det vi har laget med deg.


Kos deg med Synergys nye digitale tilstedeværelse, med utallige nye bilder, sider og fordeler.

Oppdatert utseende
Det nye nettstedet har Elite Health-meldingen, oppdatert merkevarebygging, nytt innhold og design. Bruk noen få minutter på å klikke deg rundt på bedriftens nettsted, og du vil forstå hva Synergy handler om.

En brukeropplevelse
For første gang er både Synergy Shop, Pulse og Enrollment plassert under ett og samme tak. Alle tre enhetene er nå en del av Synergys nye nettsted [link].

Registrering
Tidligere var elektronisk påmelding for nye Teammedlemmer eller kunder en 10-trinns prosess. Nå har antall trinn blitt kuttet ned til halvparten! Teammedlemmer i utvalgte land kan også se frem til en elektronisk signaturfunksjon, og kravet om å sende inn et fysisk Komme-i-gang-skjema er fjernet.

Shopping og utsjekking
Shopping er nå enklere enn noensinne! Naviger enkelt mellom produkter og kategorier, og sjekk ut med en raskere, mer sømløs prosess.

Pulse
Du kjenner kanskje ikke igjen den nye versjonen av Pulse (det digitale bak-kontoret for Synergy Teammedlemmer), men ikke bekymre deg! Den er enklere enn noensinne å navigere i, selv ved ditt første besøk. Forvent å se et nytt downline-visningsprogram, dashbord, viktige ledetavler for rask tilgang til ledelsesstatistikk, rapportvisninger og mer.


E-post og sosial pålogging
Er du spent på å logge inn? Du bør være spent! For ekstra sikkerhet og bekvemmelighet vil du nå bruke din e-postadresse eller kontoer i sosiale medier til å logge inn. Med denne forbedringen kan du raskt og sikkert hente et glemt passord gjennom nettstedet. Du trenger ikke å vente på at en kundeserviceagent skal tilbakestille manuelt.

Viktig: Eksisterende teammedlemmer og kunder må sette opp ny pålogging. Bare bruk en unik e-postadresse og fullfør noen få enkle bekreftelsestrinn. Klikk her for en nyttig guide gjennom denne prosessen.

Hovedlederstyre
Key Leader Board er en ny funksjon som finnes på Pulse dashboard. Her kan teammedlemmer spore aktivitet i sine organisasjoner for bedre å støtte medarbeiderne i voksende vellykkede bedrifter.

Rapporter
Det nye Pulse bak-kontoret har en rekke dynamiske rapporter laget for å hjelpe teammedlemmer til å administrere sine kontoer og downliner mer effektivt. Fra "Business Growth Tracker" til "Organization Volume Tracker", har du statistikken du trenger.

Replikerte nettsteder
Deling av Synergy-nettstedet åpner nå nye muligheter! Teammedlemmer har nå tilgang til en gratis replikert nettside – et Synergy-nettsted som er knyttet til din individuelle virksomhet! Påmeldinger og transaksjoner som skjer på ditt replikerte nettstedgrensesnitt, vil gi deg fordeler direkte. Alle distributører vil ha sine egne nettadresser, som følger dette mønsteret: “ID#.synergyworldwide.com.”
Du finner gjengitt nettstedinformasjon under "My Synergy" -fanen i det nye Pulse-bak-kontoret.


Vi vet at alle disse endringene kan ta litt tid å venne seg til, og du vil kanskje trenge litt tid til å bli mer kjent med det nye nettstedet også. Etterhvert som du blir vant til det nye nettstedet, har du fortsatt tilgang til det gamle nettstedet du har kjent og elsket – helt til årets slutt. Etter å ha brukt litt kvalitetstid med det nye nettsiden, er vi sikre på at du vil elske den og aldri se deg tilbake!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us