KVALIFISER DEG FOR DIRECTORS RETREAT


Ved Europe Summit tidligere i år ble Directors Retreat introdusert som en del av det nye Synergy Success Track. Vi gleder oss og har allerede begynt å forberede oss til det første Directors Retreat som blir arranger i august 2018. Vi håper dere gjør det samme!

Fra og med Directors Retreat 2019 vil teammedlemmenes kvalifiseringsperiode være fra juni til mai, dvs. 12 måneder. For det aller første eventet; Directors Retreat 2018, er imidlertid kvalifiseringsperioden fra oktober og ut mai   bare åtte måneder! Men vi kunne bare ikke vente til 2019 med å arrangere det første Directors Retreat, og vi tror ikke du har lyst til å vente heller. Så nå er det bare å starte på veien mot kvalifisering så fort som mulig!

FØRSTE ØYEKAST
Hvem kan kvalifisere seg? Team Director og høyere
Når vil dette foregå? August
Hvor vil dette foregå? Salt Lake City, Utah og Las Vegas, Nevada, USA
Kvalifiseringsperiode: Juni–mai

KVALIFISERINGSDETALJER
Første-gangs kvalifisering
Første-gangs kvalifiserte inkluderer nye Team Director og Team Elite. Alle første-gangs kvalifiserte må også være kvalifisert til Elite Honors tre eller flere ganger innenfor kvalifiseringsperioden.
Ny Team Director
Kvalifisert som individuell: Oppnå tittelen Team Director for førte gang og oppretthold tittelen i ytterligere en måned
Kvalifisert til å ta med en gjest: Oppnå tittelen Team Director for første gang og oppretthold tittelen i ytterligere tre måneder
Ny Team Elite
Individuell kvalifisering: Rykk opp som Team Elite for første gang
Kvalifisert til å ta med en gjest: Rykk opp som Team Elite for første gang og oppretthold tittelen i ytterligere en måned

KVALIFISERINGSGJENTAKELSE
Gjentakende kvalifiserte inkluderer Pearl Executive og høyere. Alle kvalifiseringsgjentakere må også være kvalifisert til Elite Honors tre eller flere ganger innenfor kvalifiseringsperioden. En gjentakende kvalifisert må:
Bli betalt som Pearl Executive i minst en måned i løpet av kvalifiseringsperioden.
Personlig sponse en førstegangs kvalifisert.
Eksisterende Team Director og høyere
Team Director må oppfylle kvalifikasjonene til Team Elite
Team Elite må oppfylle kvalifikasjonene til Pearl Executive
Pearl og høyere må oppfylle kravene til «Kvalifiseringsgjentakelse»

Sett deg mål med en gang for å påse at navnet ditt kommer på lista. Vi ser frem til å gi den en velfortjent reise for livet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us