Ny Team Manager: Veronica Jagedal


Veronica Jagedal er en ernæringsrådgiver og en lidenskapelig helseforkjemper som nettopp er blitt Team Leader. Etter at hun begynte å jobbe mer proaktivt med fokus på å nå det neste steget ble hun Team Manager på kun tre måneder.

«På veien til å bli Team Manager ble jeg mer og mer klar over hvor mye jeg elsker denne forretningsmuligheten. Rett og slett fordi jeg er så heldig at jeg får hjelpe andre mennesker til å oppnå suksess», forteller hun. «Jeg har lært at alt er mulig så lenge en har fokus på målet. Alt jeg har skrevet ned på papir har blitt en realitet.»

Selv om Veronica alltid har vært helsebevisst, så påstår hun at livskvaliteten hennes endret seg drastisk når hun begynte å integrere Synergy-produkter i kostholdet sitt. I tillegg har hun fått kunder for livet takket være kvaliteten på Synergy-produktene. Bare kvaliteten på produktene alene er grunn god nok til å drive med denne forretningen, mener hun.

«Når jeg arbeider sammen med mine distributører, prøver jeg å møte dem på deres premisser og ikke begrense deres kreativitet», sier Veronica. «Jeg ønsker at de skal finne sine egne styrker og kvaliteter. Jeg tror nemlig at alle mennesker må følge sitt hjerte og gjøre det som magefølelsen sier er rett, i tillegg til å være seg selv.»

Veronica har troen på alle teammedlemmene i organisasjonen sin, og ønsker at alle skal nyte reisen mot sine personlige mål. Hun mener det rett og slett er viktig å ha det gøy i hverdagen, fordi vi får aldri tilbake tiden som er gått. Med all denne positive energien mener Veronica at teamet hennes er sterkt, og at det er viktig å støtte hverandre uansett hvor en befinner seg i forhold til hverandre i organisasjon.

Det florerer med nye vekstmuligheter for Veronica i forbindelse med lanseringen av den nye hudpleieserien Trulūm. Hun får en stadig større målgruppe, og de eksisterende kundene hennes har fått et større sortiment å velge imellom.

Mens forretningen til Veronica vokser, ser hun frem til den dagen hvor hun og hennes tre barn kan bo på en stor gård, sammen med hestene sine.

Dette er bare begynnelsen på en meget spennende fremtid for Veronica i samarbeid med Synergy WorldWide.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us