Nå kan du opprette egendefinert nettadresse til Synergy-butikken din

Ved at du nå kan opprette egendefinert nettadresse, er det enklere enn noen gang å dele Synergy-virksomheten din med andre!

Som Teammedlem i Synergy har du ditt eget nettsted. Denne nettsiden er en «kopi» av synergyworldwide.com, og ser ut og fungerer på akkurat samme måte som originalen. Den største forskjellen er at den er din. Alle kjøp og aktivitet på nettsiden blir godskrevet deg.

Frem til nå har det kun vært mulig å tilrettelegge nettadressen med ID-nummeret ditt. Men nå kan du selv bestemme hva nettadressen skal hete.

La oss ta et eksempel. Hvis navnet ditt er Ola eller Kari Normann og ID-nummeret ditt hos Synergy er 12345 får du automatisk tildelt nettadressen «12345.synegyworldwide.com»

Fra og med i dag kan du skifte ut «12345» med hva du måtte ønske, så lenge du holder deg innenfor retningslinjene til Synergy. Du kan eksempelvis gi nettsiden navnet «olanormann.synergyworldwide.com» eller «karinormann.synergyworldwide.com», eller noe annet minneverdig eller personlig du ønsker å dele med kundene og kontaktene dine. Logg inn på Synergy-kontoen din og tilpass nettadressen din i dag!


Nettadressene til de kopierte nettsidene kan ha i følgende formater:

  • nynettadresse.synergyworldwide.com
    ELLER
  • www.synergyworldwide.com/s/nynettadresse
    OG
  • ID-nummer.synergyworldwide.com*

Restriksjoner for hva nettadressen din kan inneholde:

1. Nettadressen kan ikke inneholde krenkende eller støtende ord.**
2. Nettadressen kan ikke inneholde noen spesifikke Synergy-produktnavn (dvs. ProArgi-9 +, e9, Trulūm).**
3. Nettadressen kan ikke inneholde noe om sykdom eller helsemessige forhold (for eksempel diabetes, høyt blodtrykk osv.).**
4. Nettadresser kan ikke inneholde noe som ligner inntektspåstander.**

Du kan opprette den egendefinerte nettadressen allerede fra i dag. Gå i gang og gjør den til din egen. For trinnvise instruksjoner om hvordan du tilpasser nettadressen din, klikk her.

Merk: Du trenger ikke å bekymre deg! Selv om du bestemmer deg for å lage din egen versjon av nettsiden, kan de kundene som er vant til å bruke den gamle versjonen av nettadressen din – den som inneholder ID-nummeret ditt – fortsatt bruke denne. ID-nummeret ditt vil alltid være gyldig.

* Du vil fortsatt kunne dele den gamle nettsiden din som inneholder ID-nummeret ditt, selv om du oppretter din egendefinerte nettadresse.
** Hvis den valgte nettadressen din direkte forstyrrer en annen etablert Synergy-virksomhet, eller er funnet å være hindrende på noen måte, kan du bli bedt om å endre den. Synergy WorldWide forbeholder seg retten til å avvise et navn hvis samsvarteamet vårt finner det nye navnet ditt å være støtende eller hindrende for andre..

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us