Skaff deg premier og penger frem mot turen din til Torino


Summit 2018 nærmer seg med stormskritt, og med det nærmer også Torino Magica-kampanjen seg slutten. Synergy Teammedlemmer jobber hardt for en topplassering på rangeringslisten hvor de kan skaffe seg kule premier og pengebeløp fra 400 til 1500 euro som de kan bruke på turen til Summit i oktober

Vi er veldig stolte av våre Synergy Teammedlemmer som gjør sitt ytterste for å opparbeide seg både premier og penger, i tillegg til at de bygger seg vellykkede bedrifter over hele Europa i regi av Elite Health. Synergi kontaktet noen av dem, for å høre hva de syntes om spenningen rundt konkurransen i forbindelse med Summit.

Martin Eng
Norge

Det tok ikke lang tid for Martin Eng å bli begeistret for de mulighetene Synergy gir. Etter å ha blitt et Teammedlem i 2016, deltok Martin på Summit i Barcelona året etter, og med det styrket sitt ønske om å være en del av Synergy-familien.

«Summit i Barcelona var en flott mulighet for meg,» sier Martin. «Jeg fikk muligheten til å møte likesinnede mennesker, og ha samtaler med interessante ledere som Bart Woodcook. Bare det å kunne snakke med Bart personlig bidro jeg til at jeg ble mer motivert til å bygge opp en suksessfull virksomhet med Synergy.»

Martin, som ligger helt på grensen til å komme inn på topp 100-listen på Torino Magica-kampanjen, gleder seg til Summit i Torino for mange av de samme grunnene som gjorde opplevelsen i Barcelona så spesiell. Og med Torino Magica-kampanjen, føler han seg enda mer motivert til å forplikte seg til å delta på Summit nå i oktober.

Selv om Martin er et relativt nytt teammedlem, er hans visjon for fremtiden allerede fokusert på å forandre livene til alle som er rundt ham.

«Mitt «hvorfor» med Synergy begynte med ønsket om å bli sunnere, og for å skaffe meg gratisprodukter,» sier Martin. «Men på et tidspunkt ble dette endret til også å innbefatte det å hjelpe andre menneskers med å få et bedre liv. Synergy ble en mulighet for meg å forandre dagene og livene til dem rundt meg til det bedre. Selv ønsker jeg å være uavhengig, reise hvor jeg vil og gjøre alt som står i min makt med å hjelpe andre mennesker», avslutter Martin.


Boštjan Pilej
Slovenia

Boštjan Pilej har vært Synergy Teammedlem siden 2013. Boštjan har alltid vært hardtarbeidende og legger stor innsats i å utnytte de ulike kampanjene Synergy tilbyr hvert år.

«Vi elsker alle typer kampanjer. Kampanjer kan utnyttes maksimalt», sier Boštjan.
«Torino Magica er en glimrende måte for meg å legge enda mer fokus på viktige områder innen det å bygge forretningen min. Som å hjelpe teammedlemmene til å vokse, øke kundevolumet, opprettholde stabiliteten i forretningen vår samt å delta på eventer.»

Boštjan, sammen med ni andre fra teamet sitt, er for tiden rangert blant topp 100.
De synes det er supert at de kan tjene penger mot oppholdet på Summit.

«Eventer som Summit bringer mer beslutsomhet, viser oss et større bilde over Synergy og hjelper oss med å utvikle vår egen visjon," sier Boštjan. «Uten å delta på slike eventer, ville ingen være i stand til å lykkes fullt ut.»


Sue Thomas
Storbritannia

Alle Synergy Summit-eventer fokuserer på teambuilding, og det å fremme veksten som et selskap. Dette vet Sue Thomas, fra Storbritannia, alt om.

«Det å delta på Summit skaper et ekte fellesskap i teamet mitt samt for hele gruppen fra UK», sier Sue. «Det å dele hva som fungerer, lære fra hverandre og bli inspirert til å oppnå mer er en del av det en får ut av å delta på et hvilket som helst Summit.»

Sue, som er rangert blant Torino Magica topp 20, elsker denne kampanjen og mulighetene det gir for å utvide sin virksomhet.

«Hver måned fokuserer jeg på å lykkes med en rekke praktiske aktiviteter for å bygge virksomheten min,» sier Sue. «Dette øker ikke bare den månedlige inntekten min, men har også hjelpt meg med å sanke poeng mot Summit-kampanjen. Det er egentlig veldig enkelt – hvis du følger målene dine, vil bedriften din vokse!»


Vi vil gjerne takke disse flotte menneskene for at de delte sine historier med oss. Vi håper at alle er like entusiastisk som oss når vi nå skal møtes og lære sammen på Summit 2018. Benytt anledningen til å tjene ekstra penger før denne kampanjen avsluttes. Hvis du trenger en oppfriskning på kravene og kvalifikasjonene for Torino Magica-kampanjen, så kan du klikke her for å finne ut hvordan du kan tjene opp poeng fra og med i dag.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us