Siste frist for registrering for Summit online: 31. aug.


Besøk oss i Torino, Italia 4. – 6. oktober for Synergy WorldWides Europa Summit 2018. Prisen for Summit er høyere ved registrering på stedet, så registrer deg online før 31. august for å få rabattert pris!

Registreringstidspunkt
Ordinær registrering 1. juli – 31. august €129
Nye teammedlemmer* 1. juli – 31. august €99
Registrering under arrangementet 4. – 6. oktober €149


Den oppgitte prisen er per person, og inkluderer tilgang til alle event på Summit. Hotell og transport er ikke inkludert. *Nye teammedlemmer må ringe inn sin registrering til kundesenteret innen en måned etter at de har registrert seg som teammedlem for å få den rabatterte prisen.

Vi vil at du skal glede deg til turen til Torino. Derfor vil deltagerne til Synergy Summit få tilgang til spesialpriser på noen av de beste hotellene i nærheten av arenaen Centro Congressi Lingotto. For rabatterte priser og annen informasjon om overnatting, besøk.

Vi går og gleder oss hvert eneste år til å delta på Summit for å danne oss et bilde over vårt enorme potensiale, og for å få et større perspektiv over vår forretning og muligheten til å oppnå maksimalt velvære ved hjelp av Elite Health. Gå ikke glipp av muligheten til å lære av flere av Synergys mest suksessfulle forretningsbyggere og oppleve hvorfor Synergy WorldWide er så forskjellig fra alle andre.


Sett av tid i kalenderen din og planlegg Summit nå med en gang. Vi gleder oss til å se deg i Torino!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us