Impact Foundation-Stiftelsen Donerer Over 90 000 USD Til Kampen Mot Coronaviruset

Stiftelsen The Impact Foundation har donert 90 500 USD (633 357 RMB , kinesiske Yuan) sammen med lokale distributører og ansatte i Kina til Shanghai Charity Foundation, for å bidra til kampen mot Coronaviruset.

De donerte midlene skal benyttes til hjelpearbeid i områdene der viruset herjer som verst, inkludert Wuhan. Midlene skal blant annet brukes på sårt tiltrengt medisinsk utstyr, som masker, briller og beskyttende plagg. Utstyret vil beskytte medisinsk personell som arbeider i utsatte områder, slik at de kan behandle infiserte på best mulig vis.

Dan Norman, Executive Vice President, President Asia Pacific, uttaler: «Nature’s Sunshine har kunnet trå til på kort tid for å adressere den pågående situasjonen i Kina gjennom Impact Foundation-stiftelsen. Donasjonene fra Impact Foundation vil utgjøre en stor forskjell i Kina. Jeg er veldig stolt av lederne våre på stedet, som har vært utelukkende positive og generøse når det gjelder både tids- og ressursbruk. Det er stort å være vitne til.»

Distributører og ansatte i Kina har ikke bare bidratt med generøse donasjoner, men også med støtte i sosiale medier. Denne aktivismen har gitt håp og moralsk støtte til Kina i disse svært utfordrende tider. Vi hos Nature’s Sunshine/Synergy WorldWide kunne ikke vært stoltere over den utrolige innsatsen og generøsiteten.

Myndighetene i Shanghai og distriktsstyret i Jing’an har anerkjent og vist stor takknemlighet for donasjonene de har mottatt fra Impact Foundation.

Om Impact Foundation-stiftelsen

Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine deler villig av naturens helbredende kraft med de som trenger den gjennom Impact Foundation. Stiftelsen jobber for å spre kunnskap om naturens helbredende evner, skaper meningsfylte muligheter for frivillighetsarbeid og spiller på lag med veldedige organisasjoner som deler våre visjoner og målsettinger.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us