Påmeldingen til Summit 2020 er nå åpen


Årets hovedbegivenhet er kun måneder unna! Besøk oss i Amstedam 16. – 18. oktober for Synergy WorldWides Europa Summit 2020. Meld deg på i dag for å delta på Summit og se frem til en opplysende og spennende helg på toppkonferansen 2020!

Den 16. arrangeres en VIP middag*, og den 18. se frem til å kunne delta på Monthly Mentor lunsjen*. Husk hvordan du kan kvalifisere til en invitasjon her.
*De kvalifiserte vil motta direkte invitasjon


Jo tidligere du registrerer deg, jo mer sparer du! Å kjøpe Early Bird-billetter betyr 30 € spart i forhold til generell adgang, og 50 € spart i forhold til prisen på stedet! Plasser er begrenset, så sørg for å sikre deg din plass så snart som mulig.

REGISTRERINGSOVERSIKT
Early Bird
3. februar - 31. mars
€99
Generell adgang
1. april - 15. september
€129
Nytt teammedlem*
3. februar - 15. september
€99
På stedet
16. - 18. oktober
€149

Kostnaden er per person og inkluderer tilgang til alle generelle sesjoner på Summit og velkomstgallaen. Hotell og transport er ikke inkludert.
*Nye teammedlemmer må ringe inn sin registrering til kundesenteret innen en måned etter at de har registrert seg som teammedlem for å få den rabatterte prisen.


Vi vil at du skal glede deg til turen til Amsterdam. For en best mulig opplevelse vil vi publisere et blogginnlegg for alle Synergy Summit-gjester, med noen av de beste hotellene i nærheten av arrangementstedet (RAI Amsterdam) eller i sentrum.

Summit er årets viktigste begivenhet - en sjanse til å bringe hele Europa sammen og lære om de utrolige produktene våre, (kanskje til og med noen nye), samt lære å bygge en enda sterkere Synergy-virksomhet. Dette vil du ikke gå glipp av!


Sett av tid i kalenderen din og planlegg Summit nå med en gang. Vi gleder oss til å se deg i Amsterdam!

KVALIFISER DEG FOR VIP MIDDAG*:
Oppnå Team Director eller høyere første gang mellom 1. september 2019 og 31. august 2020
ELLER
Vedlikehold Team Director nivå eller høyere minst tre måneder mellom 1. januar 2020 og 31. august 2020
*De kvalifiserte vil motta direkte invitasjon

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us