Synergy Minnes Kristine Hughes: 1938–2020

FOR UMIDDELBAR UTGIVELSE

Nature’s Sunshine medgrunnlegger Kristine Hughes har gått bort

Kristine Hughes etterlater seg en arv som handler om å hjelpe andre å oppnå god helse og velstand gjennom Nature’s Sunshine.

LEHI Utah, 24. februar 2020 – Kristine F. Hughes (9. August 1938–23. februar 2020), medgrunnlegger og styremedlem i Nature’s Sunshine Products, sovnet stille inn helgen som var i en alder av 81, kunngjør selskapet.

«Kristine var høyt elsket, både av sin umiddelbare familie og av familien hos Nature’s Sunhine. Minnet om henne vil alltid være med oss, og gjennomsyrer hele selskapet», sier Nature’s Sunshine/Synergy WorldWide Chief Executive Officer Terrence Moorehead. «Hun elsket dette selskapet dypt, og hennes personlige interaksjoner med distributører og ansatte bygde gode relasjoner over hele verden.»

Kristines innovative idéer og grensesprengende ånd var helt essensielle for Nature’s Sunhines vekst. I nesten 48 år bidro hun til å revolusjonere velværebransjen med urter og naturmidler og la grunnlaget for den moderne kosttilskuddsindustrien vi kjenner i dag.

Med ektemannens og familiens hjelp satte Kristine i gang med å fylle urter i kapsler og selge kapslene til helsekostbutikker. Kristine oppdaget raskt at det fantes et marked for produktene deres blant et voksende antall alternative behandlere over hele U.S.A., og bedriften blomstret og spredte seg til mer enn 40 land over hele verden.

Kristines lidenskap for kvalitet, integritet og hjelpearbeid bidro til å ta konseptet fra en liten, familieeid bedrift til et globalt multimilliardselskap med muligheten til å spre naturens helbredende kraft og dele den med verden. Hun forble aktiv i selskapet gjennom hele livet, og i lederstillinger siden 1980. Kristine var C.E.O. fra 1996 til 1997, og opptrådte ellers i forskjellige roller som styremedlem i 35 år. Blant annet var hun Styreleder fra 2013 til 2019, og Visestyreleder fra 2013 til 2019. I tillegg mottok hun utmerkelsen «Entrepeneur of the Year» fra Ernst & Young i 1998.

Til tross for sine lederroller i forretningsverdenen, var Kristine aller best kjent for sin store dedikasjon til familien sin, og for relasjonene hun bygde med både ansatte og Distributører. Kristine behandlet selskapet som en utvidet familie, og hun skapte en kultur som handlet om omsorg for ansatte, Distributører og kunder, noe som igjen gjorde henne svært godt likt blant dem hun jobbet med.

Til tross for den enorme suksessen, forble Kristine ydmyk og krevde aldri oppmerksomhet. Livet hennes kan betraktes som en kroppsliggjøring av Den amerikanske drøm, og hun fant enorm glede i å dele den samme muligheten med andre over hele verden, og i å forsyne dem med muligheten til selv å oppnå god helse og velstand.

«Kristine dedikerte livet sitt til å hjelpe andre å finne vitalitet og muligheter gjennom Nature’s Sunhine», sier Moorehead. «Vi vil videreføre arven etter henne og hedre livet og minnet hennes ved å fortsette å dele naturens helbredende kraft med verden».

Kristine etterlater seg sine medgrunnleggere av Nature’s Sunshine, sin ektemann, Gene Hughes, og Pauline Hughes, i tillegg til alle sine syv barn, Craig Hughes, Chris Hughes, Heidi Hughes Hastings, Sherston Hughes Faux, Julie Hughes King, Jeni Hughes McCoard og Kristi Hughes Dowding, 37 barnebarn og 4 oldebarn.

Kristine ba om at ingen begravelse skulle ikke avholdes. En liten, privat minnestund vil avholdes blant den nærmeste familien. I stedet for blomster til hjemmet, ber familien om at de som ønsker å hedre minnet hennes gir en pengegave til Impact Foundation-stiftelsen på Kristines vegne.

Om Nature’s Sunshine, med Synergy WorldWide
Nature’s Sunshine Products (NATR) er et ledende naturmiddel- og velværeselskap som markedsfører og distribuerer kosttilskudd og velværeprodukter i mer enn 40 land. Nature’s Sunshines produkter produseres ved toppmoderne anlegg for å garantere at produktene fortsetter å eksemplifisere bransje- og markedsledende standard, kvalitet og effektivitet. Synergy WorldWide er et datterselskap som er heleid av Nature’s Sunhine Products, og de deler moderselskapets misjon; å forandre liv over hele verden.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us